Başkan Zafer Ersoy 23 Nisan’ı Kutladı.
GündemSalıpazarı Ziraat Odası Başkanı Zafer Ersoy, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yazılı olarak bir mesaj yayımladı.
Salıpazarı Ziraat Odası Başkanı Zafer Ersoy, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yazılı olarak bir mesaj yayımladı.
Başkan Ersoy yayımladığı mesajında, "Türk Milleti'nin egemenliği eline aldığı, kendi hayatı üzerinde hakimiyetini tüm dünyaya ilan ettiği gündür 23 Nisan. İşgal kuvvetlerinin baskısı altında; başkenti ele geçirilmiş, bütün kalelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış bir millet, 23 Nisan günü bağımsız ve özgür olarak yaşama iradesini ortaya koymuştur. Bu irade Türkiye'ye yalnızca bağımsızlığı getirmedi; bizleri de özgür, onurlu ve eşit yurttaşlar haline getirdi. Bu vesileyle, egemenliği kayıtsız şartsız millete veren büyük kahramanları, başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün silah arkadaşlarını, cephelerde yokluk içerisinde savaşan Mehmetçiklerimizi, cepheye kağnılarla silah taşıyan kadınlarımızı, Tekalif'i milliye gereği elindekini avucundakini karşılıksız veren dedelerimizi ve isimsiz binlerce kahraman şehidimizi rahmetle ve minnetle anıyorum.
Onlar bize özgürlük ve onur verdiler, biz de bu onuru ve özgürlüğü korumak mecburiyetindeyiz. Bu duygu ve düşüncelerle, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı kutluyor, mutlu, adil ve özgür günlerde buluşmak üzere diyorum" ifadelerini kullandı.
İlginizi Çekebilir