Başkan Karaca: “15 Temmuz’u Unutmadık, Unutturmayacağız”
GündemSalıpazarı Belediye Başkanı Refaettin Karaca, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Karaca,yayımladığı mesajda, hain darbe girişimine karşı milletin göstermiş olduğu kahramanca duruşu bir kez daha hatırlatarak, “15 Temmuz’u unutmadık ve unutturmayacağız” dedi.
FETÖ terör örgütü tarafından 15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleştirilen darbe girişiminin, aziz milletin kararlı direnişi sayesinde başarısızlığa uğratıldığını belirten Başkan Karaca, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Devletimizi, demokrasimizi, milli birlik ve beraberliğimizi, anayasal düzeni ve özgürlüklerimizi hedef alan bu hain kalkışma; halkımızın cesareti, inancı ve vatan sevgisi sayesinde bertaraf edilmiştir. Milletimiz o gece tıpkı Çanakkale’de ve İstiklal Harbi’nde olduğu gibi, vatanı uğruna canını ortaya koymuş, tanklara, silahlara ve uçaklara karşı göğsünü siper etmiştir.”
Başkan Karaca, 15 Temmuz’un milletin yeniden dirilişi ve şahlanışı olduğunu vurgulayarak, “Türk milleti, nereden gelirse gelsin tüm tehditleri, saldırıları ve hain planları bertaraf edecek inanç ve kararlılığa sahiptir. Hür ve bağımsız bir Türkiye için mücadelemiz azimle sürecektir.” dedi.
Karaca, mesajının sonunda 15 Temmuz şehitlerini ve tüm vatan evlatlarını rahmetle anarak, “Şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum. 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü vesilesiyle tüm milletimizin birliğini ve beraberliğini pekiştirmesini temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı.
İlginizi Çekebilir