BAŞKAN AKGÜL, 'ONLAR İÇİN YAPACAĞIMIZ ÇOK ŞEY VAR'
GündemSalıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı.
Başkan Akgül mesajında, engelli vatandaşların hayatın tüm alanlarında varlık göstermelerine yardımcı olma hususunda devlete de topluma da önemli görevler düştüğünü belirtti.
Son yıllarda engellilere yönelik özellikle farkındalık çalışmalarının olumlu sonuçlar verdiğine dikkat çeken Başkan Akgül, şöyle devam etti:
“Engelli bireylerimizi topluma kazandırmak ve hayatlarını kolaylaştırabilmek için küçük büyük herkesin, hepimizin yapabileceği birçok şey var.Yarınımız için kendimizin dahi engelli olmayacağımıza dair bir garantimiz yok.
Engelli olmak bir tercih meselesi değil. Bu nedenle engelli kardeşlerimizin işini kolaylaştırmak, önlerini açmak ve onların hayatlarını kolaylaştıracak projelerle onları mutlu etmek bizim için bir insanlık vazifesidir. Hepimize düşen en önemli görev, engelli kardeşlerimizin günlük hayatta daha fazla var olmalarını sağlamak ve engelli bireylerimizi topluma faydalı birer fert olarak hayata kazandırmaktır” Dedi.
İlginizi Çekebilir