Salıpazarı'nda Feci Kaza! 1 Ağır 4 Yaralı

Salıpazarı'nda kamyonetle çarpışan minibüs 300 metre uçuruma yuvarlandı.

Samsun’un Salıpazarı ilçesinde kamyonetle minibüsün çarpışması sonucu uçuruma yuvarlanan minibüsteki 4 kişi yaralandı.

Haber

Kaza Salıpazarı ilçesi Cevizli Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Cevizli Mahallesine giden Sinan Keskin idaresindeki 55 C 6690 plakalı minibüs ile Salıpazarı istikametine giden İbrahim Fidan yönetimindeki 55 AGY 709 plakalı kamyonet çarpıştı.

Haber

Çarpışmanın etkisiyle yoldan çıkan minibüs 300 metreden uçuruma yuvarlandı. Kazadan sonra tamamen yanan araç kullanılamaz hale geldi. Kazada minibüste bulunan sürücü Sinan Keskin ile Cevizli İlkokulunda öğretmen oldukları öğrenilen Emrullah Dündar, Ebru Çetin ve aynı okulda hizmetli olarak çalışan Neşe Aslan yaralandı.

Haber

Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar sağlık ekipleri ve vatandaşların yardımıyla sedyelerle ambulanslara taşındı.

Haber

Salıpazarı Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Emrullah Dündar Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine, diğerleri ise Çarşamba Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Haber

Salıpazarı Kaymakamı Salih Başara, Belediye Başkanı Halil Akgül ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Savaş hastaneye giderek yaralıların sağlık durumları hakkında doktorlardan bilgi aldı.

Haber

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Habersal - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme