Kayıp Kızdan 7 Gündür Haber Alınamıyor
Amasya'nın Merzifon ilçesinde yaşayan 15 yaşındaki İlknur Çalışkan'dan 7 gündür haber alınamıyor. Ailesi, genç kızın bulunabilmesi için vatandaşlardan destek istedi.
Haberin Özeti
- • Merzifon’da yaşayan 15 yaşındaki İlknur Çalışkan’dan yaklaşık 7 gündür haber alınamıyor.
- • Baba Cemal Çalışkan, kızının bulunabilmesi için vatandaşlardan destek istedi.
- • İlknur’u gören veya yerini bilenlerin 112’ye ya da güvenlik güçlerine bilgi vermesi istendi.
Amasya’nın Merzifon ilçesinde yaşayan 15 yaşındaki İlknur Çalışkan’dan yaklaşık bir haftadır haber alınamaması, ailesini endişelendirdi. Vezirköprülü olduğu belirtilen genç kızın bulunabilmesi için ailesi kamuoyuna yardım çağrısında bulundu.
İlknur’un babası Cemal Çalışkan, kızını gören ya da bulunduğu yer hakkında bilgi sahibi olan vatandaşların zaman kaybetmeden güvenlik birimlerine ulaşmasını istedi.
AİLESİNDEN DESTEK ÇAĞRISI
Yaklaşık 7 gündür kendisinden haber alınamayan İlknur Çalışkan’ın bulunması amacıyla kayıp duyurusunun daha fazla kişiye ulaştırılması isteniyor.
Aile, genç kızın nerede olduğuna ilişkin en küçük bilginin bile arama çalışmalarına katkı sağlayabileceğini belirterek vatandaşlardan duyarlı olmalarını istedi.
GÖRENLERİN 112’YE BİLGİ VERMESİ İSTENDİ
İlknur Çalışkan’ı gören, kendisiyle karşılaşan veya nerede bulunduğuna ilişkin bilgi sahibi olanların 112 Acil Çağrı Merkezi’ni araması ya da en yakın polis veya jandarma birimine başvurması çağrısı yapıldı.
Ailenin en büyük beklentisi ise İlknur’un kısa sürede bulunarak sağ salim ailesine kavuşması.
