YUSUF ÖZDEMİR, GÜVEN TAZELEDİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
YUSUF ÖZDEMİR, GÜVEN TAZELEDİ
Abone ol
​​​​​​​Din-Birsen’de Başkan Yusuf Özdemir’le Yeni Bir Dönem
mimart

Din-birsen 4.Olağan kongresi Ankara Newpark Otelde gerçekleştirildi. Pandemi süreci sebebiyle sıkı önlemler eşliğinde gerçekleştirilen kongreye katılımın yoğun olduğu gözlemlendi. Üyelerin tamamına yakınının katılım sağladığını belirten Yusuf Özdemir tek aday olarak girdiği başkanlık yarışında ipi göğüsleyen isim oldu. Kongreye katılım sağlayamayan 28 delegenin Covid-19 tedavisi gördüğünü belirten başkan Özdemir; buradan bütün hastalarımıza şifalar, vefat edenlere Rabbimden rahmet diliyorum dedi.

Diyanet camiasının sesi olmaya devam edeceğiz. Sözleşmelilere kadro, Kuran Kursu Öğreticilerine Öğretmen unvanı, lojman sorunları,maaşlarda iyileştirme, vergi dilimlerinden kurtulma, İmam hatip ve Müezzin kayyımların, murakıpların,memurların,şeflerin,vaizlerin, şube müdürlerinin, hizmetlilerin, şoförlerin haklarını Din-Bir-Sen olarak savunmaya ve korumaya devam edeceğiz.

Başkanlık Sistemi Büyük Kazanım

Başkan Yusuf Özdemir; ülke ve millet olarak sıkıntılı günlerden geçtiğimiz şu zor zamanlarda sadece bizler değil gönül coğrafyamızda zorda ve darda kalmıştır dedi. Bu zorlukların üstesinden gelme noktasında devletimizin aldığı yerinde tedbir ve önlemler sayesinde hasarsız atlatılmaya çalışılmış ve büyük bir başarıya imza atılmıştır dedi. Kıbrıs zaferinden sonra ilk defa tüm gönül coğrafyamıza el uzatıp onların sömürülmesi ve madden ve manen işgaline engel olunmuştur diyen Özdemir; bütün bu başarıların altında hızlı ve etkili bir şekilde işleyen devlet mekanizması yatmaktadır dedi.

Bizler Zor Zamanların Zorlu İnsanlarıyız

Bizler Din-Birsen ailesi olarak bu büyük davanın neferleri olarak her zaman devletimizin ve milletimizin yüz akı, manevi mihmandarı din gönüllüsü kardeşlerimizin yanında olmaya ve sorunlarını çözmeye gayret ettik .Bu büyük camianın varoluşunu sorgulayanların her zaman hüsrana uğrayacağını belirten Başkan Özdemir; bizler din hizmetinin ve bu büyük davanın önündeki engelleri kaldırmaya geldik ve 15 Temmuz bunun en büyük göstergesi oldu.

 Bize Çamur Atanlar Bataklığa Gömüldü

Sahada fiili çalışmalar esnasında bizlere şu veya bu örgütün adamları, birilerinin maşası iftirasını atanlar kendi gözlerindeki merteği göremeyen körlerdir diyen Başkan Yusuf Özdemir, şeffaf bir yönetim anlayışıyla yürüttükleri çalışmalar esnasında karşılaştıkları her sorunu Kuran -sünnet çerçevesinde değerlendirip devletimizin ve milletimizin yüce menfaatlerini göz ardı etmeden hareket ettik çalıştık dedi.

 Etkisiz Yetkili Sendikadan Bezdik

Kendi içerisinde ideolojik çıkarımlarda bulunmaktan, din gönüllüsü kardeşlerimize mobbing uygulamaktan başka marifeti olamayanların, ülkenin beka mücadelesinde canı pahasına minarelere koşan, pandemi sürecinde her şeye rağmen ilk sahaya inen ve halkımızın her türlü hizmetinde en önde olduğunu gösteren bu davanın erlerine 3600’ü çok görmektedir. Başkan Yusuf Özdemir Sağlık çalışanı kardeşlerimiz gibi sahada en ön safta koşturan, Vefa destek gruplarıyla halkımıza kapı kapı hizmet götüren yine din gönüllüsü kardeşlerimiz olmuştur dedi. Birçok tazminat ve ödenekten mahrum bırakılan din gönüllüsü kardeşlerimize söz üretmekten icraat için vakit bulamayanlar çare olamayacaktır dedi.

Zihniyeti Bozuklar Karşılarında Din-Birsen’i Bulur

Son zamanlarda İslam’a ve Kurana yapılan saldırılara değinen Yusuf Özdemir; bu milletin manevi duygularını incitmek isteyenlerin karşılarında kendilerini bulacağını ifade ederek; Bizler islamı savunma uğruna canından kanından vazgeçerek hakkı tutup kaldıran bir eşrafın ve ecdadın mirasçılarıyız dedi. Kuran ve Sünnet düşmanlarının toplumda karşılık bulamamanın hıncını mazbut toplulukları provoke ederek, yaşanacak olaylar neticesinde İslamifobiayı hortlatmayı amaçlamaktadır dedi.

Yeni yönetim Kurulu şu kişilerden oluşmaktadır.

1. Yusuf Özdemir - Genel Başkan

2. Menderes Ateş - Genel Sekreter

3. Abdullah Ballı - Genel Teşkilatlanma Sekreteri

4. Şükrü Şahin - Genel idari ve Mali İşler Sekreteri

5. Yusuf Adli - Genel Eğitim ve Sosyal İşler Sekreteri

6. Mehmet Şirin Ersan - Genel Mevzuat ve Toplu Sözleşme Sekreteri

7. Mustafa Aksu - Genel Araştırma ve Dış İlişkiler Sekreteri

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
SAMSUN’DA YANGIN! 6 KİŞİ HASTANEYE KALDIRILDIÖnceki Haber

SAMSUN’DA YANGIN! 6 KİŞİ HASTANEYE KALDI...

TURİZMİN GÖZDESİ SAMSUNSonraki Haber

TURİZMİN GÖZDESİ SAMSUN

Yorum Yazın

Zafer Partisi Bafra İlçe Başkanlığı Hizmete Açıldı
Salıpazarı’nda Er Meydanı Doldu Taştı
Polis Sorusunda Yakalandı!
İYİ Parti’den CHP İl Başkanlığına
Millî İrade İçin Aynı Meydanda Buluştular
Karanlık Gecenin Üzerinden 10 Yıl Geçti
Şehitler Dualarla Anıldı
Zeynep Çam Şampiyon Oldu, Kosova Biletini Kaptı
Başkan Refaettin Karaca’dan 15 Temmuz Mesajı
240 Bin Kadın Mikrokrediyle Kendi İşini Kurdu
Çarşamba Dörtyol’da Can Pazarı! 2’si Ağır 5 Yaralı
Bandırma Vapuru Yeni Yerinde
Fındıkta Çotanaklar Tek Tek Sayılıyor
Salıpazarılı Taekwondocular Samsun’u Salladı
Terme'nin Yüreğine Ateş Düştü
Çarşamba’da 12 Arı Kovanı Çalan Şüpheli Tutuklandı
Çarşamba’da 30 Bin Mersin Balığı Suya Salındı
LGS Sonuçları Açıklandı
Salıpazarı’nda Kırsal Altyapı Çalışmaları Sürüyor
Türkiye’de Bir İlk:  Atık Su Çamurları Enerjiye Dönüşecek