Vali Kaymak'tan Samsun-Sivas Demiryolu müjdesi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Kaymak'tan Samsun-Sivas Demiryolu müjdesi
Abone ol
mimart

Samsun Valisi Osman Kaymak, uzun bir süredir kapalı olan Samsun-Sivas Demiryolu hattındaki yenileme çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğu, hattın Eylül ayı içerisinde açılacağını müjdeledi.

Samsun-Sivas (Kalın) Demiryolu hattının yenilenmesi için 2015 yılında ulaşım ve yük taşımaya kapatılan yoldaki çalışmaların sonuna gelindi. 3 yıl boyunca kapalı kalan Samsun-Kalın Demiryolu hattının yenilenmesi için başlatılan çalışmaların 2018 yılı Eylül ayı içerisinde tamamlanacağı belirtildi.

AB'DEN 150 BİN EURO HİBE

Samsun Valisi Osman Kaymak, önceki gün katıldığı bir televizyon programında, Samsun'u İç Anadolu'ya bağlayan demiryolu hattındaki çalışmalar hakkında bilgi verdi. Vali Kaymak, "Lojistik merkezinde olduğu gibi Avrupa Birliği'nden 150 bin euro hibe alındı. Bu miktar şuana kadar harcandı. Bir kısmı ise eksik kaldı. Bu da devletimizin bütçesinden tamamlanacak" dedi.

EYLÜL'DE AÇILACAK

Geçtiğimiz hafta Samsun'da DSİ Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen, Yatırım ve Koordinasyon Toplantısı'nda konuyu Sağlık Bakanı Ahmet Demircan'la görüştüklerini belirten Vali Kaymak, "Devlet Demiryolları Genel Müdürü Sivas'dan gelerek toplantıda bize verdiği bilgi, bu yıl içerisinde bu yol tamamlanacak. Eksik kalan miktar devletimiz tarafından karşılanacak. Muhtemelen 2018 yılı 9'uncu ayda bitmesini bekliyoruz. Çalışmalar şuanda tüm hızıyla devam ediyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Erdoğan, 'İstifa etsin, gitsin'Önceki Haber

Erdoğan, 'İstifa etsin, gitsin'

BELEDİYE İŞÇİSİ KENDİNİ ASTI!Sonraki Haber

BELEDİYE İŞÇİSİ KENDİNİ ASTI!

Yorum Yazın

Fındık Bahçelerinde Külleme Hastalığı Uyarısı
Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonu!
Süresiz Nafaka Düzenlemesi İptal Edildi
Nefret Diliyle Siyaset Yapılmaz
Salıpazarı’nda Çocuk Oyunları Turnuvası Coşkuyla Tamamlandı
Tekkeköy'den Yürek Yakan Haber
Başarı Tesadüf Değil: Burs Sayısı 52’ye Çıktı
 Salıpazarı Güreş Şölenine Hazırlanıyor
Beton Yol Hizmetine Teşekkür Plaketi
Salıpazarı'nda Pazarlara Mevzuat Ayarı
Kurtlar Çakallara Yem Olmaz!
Salıpazarı’nda Diyaliz Hastalarına Müjde!
Fındıkta Tırpan Şoku! Günlük Yevmiye 7 Bin TL
Burhan Mucur: "Birliğimiz En Büyük Gücümüz"
Bayramlar Ölmedi, Biz İnsanlığımızı Kaybettik!
AK Parti Teşkilatı Bayramda Bir Araya Geldi
Çağlayan’da Kardeşlik Sofrası Kuruldu
Çarşamba-Ayvacık Yolunda Can Pazarı!
Salıpazarı’nda Bayramın Ruhu Meydanda Yaşandı
Siyasette Bazen Gitmeyi Bilmek Gerekir