TÜRKİYE SADEF'TEN MHP’YE ZİYARET

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
TÜRKİYE SADEF'TEN MHP’YE ZİYARET
Abone ol
Samsun Dernekler Federasyonu TÜRKİYE SADEF Genel Başkanı Yıldıray Baş ve Yönetim Kurulu, Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP ) İstanbul İl Başkanı Birol Gür’ü Makamında ziyaret etti.

YILLARDIR BAŞARAMADIK,BU DÖNEM BAŞARACAĞIZ

TÜRKİYE SADEF Genel Başkanı Yıldıray Baş, federasyon çalışmaları hakkında bilgi verirken, "Yıllardır başaramadığımızı inşallah bu dönemde başaracağız, 7. Olağan Genel Kurulumuzda 2024 vizyonuna yakışacak bir ekip oluşturarak, İstanbul’da ve Türkiye genelinde Siyasette Samsunluların Hak ettikleri yerlerde ve listelerde olmasını arzu ediyoruz.

Bu bağlamda gelecek ile  ilgili çalışmalara bu günden itibaren başlayarak Samsunluları seven, sayan ve kucak açan  Siyasi Partilerimizi ziyaret ederek düşüncelerimizi paylaşmaya başladık." ifadelerini kullandı.

ÇALIŞMALARIMIZA BAŞLADIK

TÜRKİYE SADEF’in 7. Olağan Genel Kurulunda Seçilen 84 kişiden oluşan yönetim kurulu ile birlikte çok güzel bir birliktelik sağlayarak Genel kurulda yeniden delegasyonumuz tarafından seçilerek göreve talip olduk ve  çalışmalarımıza başladık. Öncelikli gündemimiz Samsunluların siyasette seçilecek yerlerde listelerde yer verilmesini istiyoruz.

YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ

MHP İstanbul İl Başkanı Sayın Birol Gür ise, bizler İstanbul’ da Samsunluların gücünü biliyoruz. Nüfus sıralamasında ilk 6. sırada olduğunuzu biliyor ve yakinen takip ediyoruz diyerek İl Başkanlığımızda ve ilçelerde yönetim kurullarında görev verdiğimiz Samsunlu Kardeşlerimizin çalışmalarından memnun olduklarını da ifade ederek,  İnşallah 2023 ve 2024 yıllarında her zaman olduğu gibi Güçlü Türkiye için Birlikte çalışacağız dedi.

SİYASET YAPMAK İSTEYEN ŞİMDİDEN BAŞLASIN

Türkiye Sadef Genel Başkanımız Sayın Yıldıray Baş Yönetim Kurulu üyesi  arkadaşlarımızdan ricamız önümüzdeki dönemde Siyaset yapmak isteyen Samsunlu kardeşlerimizin şimdiden hazırlanarak gerekli çalışmaları sizlerin öncülünde yaparak 2023 ve 2024 dönemi Yerel ve Genel seçimlerinde birlikte olalım sözleri ile birlik beraberlik ve dayanışma ifadelerine yer verdi.

Türkiye Sadef'in  ziyaretlerinden ötürü oldukça memnun olduğunu dile getiren Başkan Gür “Geçtiğimiz Mart ayında 7. Olağan Genel Kurulunuzu gerçekleştirdiniz davet edildiğimiz Genel kurulda ekibimiz ile birlikte bizzat katılarak Kıymetli Hemşehrilerimize Genel kurulda hitap ederek hasbihal ettik. Yapmış olduğum Konuşmada Milli Mücadelenin başladığı bir şehir olan Samsun kurtaran şehir ünvanına sahiptir. 19 Mayıs 1919 yılında Türkiye Cumhuriyetinin Kurulmasında ilk adımın başladığı yer Samsun’dur.  O dönemde de birlik ve beraberliğin olduğu ildi Samsun.

BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

Aynı birlik ve beraberliğin olduğu güzel bir topluluğu Genel kurulda gördük ayrıca Genel Kurulda Samsun Marşı çalınarak büyük bir kurultay olduğunu gösterdi.

Size ve yönetiminize hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum diyerek tebriklerini ileten Gür, “TÜRKİYE SADEF çatısı altındaki hemşehri dernekleri, şehrimizin örflerini, geleneklerini, kendine has yaşam tarzlarını değişik platformlarda tanıtımında büyük katkı sağlıyor. Bu anlamda hem ilimiz, hem de ülkemiz adına hedeflediğiniz projelerde ve çalışmalarda başarılar diliyor, nezaket ziyaretinizden ötürü sizlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Ardından Türkiye Sadef Genel Başkanı Yıldıray Baş  öncülüğünde teşekkür mahiyetinde plaket takdim edildi.

 

 

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ÇARŞAMBA DEVLET HASTANESİ’NE YENİ BAŞHEKİM ATANDIÖnceki Haber

ÇARŞAMBA DEVLET HASTANESİ’NE YENİ BAŞHEK...

SALIPAZARI YEG MUHTARLARLA BULUŞTUSonraki Haber

SALIPAZARI YEG MUHTARLARLA BULUŞTU

Yorum Yazın