TERME'DE GÜZERGAH GERGİNLİĞİNE ÇÖZÜM

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
TERME'DE GÜZERGAH GERGİNLİĞİNE ÇÖZÜM
Abone ol
Terme'de UKOME kararıyla yapılan güzergah değişikliğinin ardından gelen şikayetlere sessiz kalmayan Terme Kaymakamı Murat Zadeleroğlu, Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç ve Büyükşehir Belediyesi Ulaşım  Dairesi Başkanı Kadir Gürkan minibüsçü esnafı ile bir araya gelerek talep ve isteklerini dinledi.
mimart

Terme'de geçtiğimiz günlerde halktan gelen talep doğrultusunda Samsun UKOME Kurulu tarafından Yalı Mahallesi dolmuş güzergahında yapılan değişiklik minibüs esnafından gelen tepki üzerine yeniden masaya yatırıldı. 

ÇÖZÜM ARAYIŞI

Bugün Terme Kaymakamı Murat Zadeleroğlu Başkanlığı'nda gerçekleştirilen toplantıda Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, Samsun Büyükşehir Ulaşım Daire Başkanı Kadir Gürkan, İlçe Emniyet Müdürü Beytullah Doğan, Jandarma Komutanı Eren Dede, Terme Şoförler Odası Başkanı Şuayip Akbulut, Evci, Sakarlı, Kozluk,Yalı Mahalleleri minibüs dernek başkanları ve Mahalle muhtarları ortak bir çözüm oluşturmak için bir araya geldi. 

ORTAK YOL HARİTASI

Ortak bir yol haritası belirlemek için bir araya geldiklerini ifade eden Terme Kaymakamı Murat Zadeleroğlu, "Terme her geçen gün gelişen ve büyüyen bir ilçe. Bu nedenle zaman zaman gelişimin sancılarını yaşıyor. Bugün minibüsçü esnafımızın yaşadığı sorunlara çözüm üretmek için buradayız" dedi.

 

BİRLİKTELİK VURGUSU

Toplantının hayırlara vesile olması dileğiyle sözüne başlayan Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, "Bu şehirde hep birlikte yaşıyoruz. Bir vatandaşımızı diğerine değişme ihtimalimiz yok. Yaşanan sorunu hep birlikte ortak akıl ile çözmek istiyoruz. Şehrimizi hep birlikte ileriye taşıyacağız. İstikametimizi doğru belirleyeceğiz. Birlikte hareket edeceğiz." diye konuştu. 

Minibüsçü esnafların ve mahalle muhtarlarının görüş ve önerilerinin dinlendiği toplantı, kararların istişare edilmesi için önümüzdeki haftaya ertelenerek sonlandı.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BAŞKAN DEMİR : BAŞARI EKİP ÇALIŞMASI İLE MÜMKÜNÖnceki Haber

BAŞKAN DEMİR : BAŞARI EKİP ÇALIŞMASI İLE...

ÇARŞAMBA’DA KUMAR OYNAYAN VE OYNATANLARA OPERASYON!Sonraki Haber

ÇARŞAMBA’DA KUMAR OYNAYAN VE OYNATANLARA...

Yorum Yazın

Zafer Partisi Bafra İlçe Başkanlığı Hizmete Açıldı
Salıpazarı’nda Er Meydanı Doldu Taştı
Polis Sorusunda Yakalandı!
İYİ Parti’den CHP İl Başkanlığına
Millî İrade İçin Aynı Meydanda Buluştular
Karanlık Gecenin Üzerinden 10 Yıl Geçti
Şehitler Dualarla Anıldı
Zeynep Çam Şampiyon Oldu, Kosova Biletini Kaptı
Başkan Refaettin Karaca’dan 15 Temmuz Mesajı
240 Bin Kadın Mikrokrediyle Kendi İşini Kurdu
Çarşamba Dörtyol’da Can Pazarı! 2’si Ağır 5 Yaralı
Bandırma Vapuru Yeni Yerinde
Fındıkta Çotanaklar Tek Tek Sayılıyor
Salıpazarılı Taekwondocular Samsun’u Salladı
Terme'nin Yüreğine Ateş Düştü
Çarşamba’da 12 Arı Kovanı Çalan Şüpheli Tutuklandı
Çarşamba’da 30 Bin Mersin Balığı Suya Salındı
LGS Sonuçları Açıklandı
Salıpazarı’nda Kırsal Altyapı Çalışmaları Sürüyor
Türkiye’de Bir İlk:  Atık Su Çamurları Enerjiye Dönüşecek