Teknik Direktör Thomas Reıs’ten Maç Sonu Açıklaması

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Teknik Direktör Thomas Reıs’ten Maç Sonu Açıklaması
Abone ol
mimart

Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Breidablik Kópavogur FC ile oynanan karşılaşmanın ardından mücadeleyi ve takımın genel performansını değerlendirdi.

Karşılaşmaya kötü başlamadıklarını ancak çok basit bir golle geriye düştüklerini söyleyen Reis, oyunun ilk bölümüne ilişkin şu ifadeleri kullandı:

“Bugün en iyi performansımız değildi. İlk dakikalardan itibaren fena başlamadık fakat rakibin çok basit bir hareketi sonrası kolay bir gol yedik. İlk yarıda oyunu iki taraftan oynamamız gerekirken sürekli sağ tarafı tercih ettik ve sol kanadı unuttuk. Bu durum da oyunumuzu daralttı. Devre arasında oyuncularımla bu konuyu konuştuk.”

İkinci yarıya daha etkili başladıklarını vurgulayan deneyimli teknik adam, ikinci golün kendilerini hayal kırıklığına uğrattığını belirtti:

“İkinci yarıya iyi başladık ve golü de bulduk. Ancak yediğimiz ikinci gol maalesef skandal diyebileceğim kadar basitti. İkili mücadelede yeterince sert davranmadık ve rakibe çok kolay bir fırsat verdik.”

Maçın oynandığı soğuk hava şartlarının bahane olmadığını ifade eden Reis, takımın yaptığı hatalara değinerek şöyle devam etti:

“Evet, burada hava Türkiye’ye göre daha soğuk ama bu hiçbir şekilde bahane değil. Bizim yaptığımız basit top kayıpları hava şartlarından kaynaklanmıyor. Rakip özellikle geçiş oyunlarında etkiliydi ve bu anlarda hatalar yaptık.”

Kadro derinliği ve yapılan değişiklikler hakkında da konuşan tecrübeli çalıştırıcı, bazı mevkilerde zorunlu rotasyonlar yapıldığını söyledi:

“Kulübeye baktığımızda 5-6 oyuncumuz vardı. Çok fazla maç oynuyoruz ve bu nedenle bazı pozisyonlarda değişikliklere gitmemiz gerekiyor. Özellikle orta sahada iletişim sorunları vardı; Breidablik oyuncularına çok geniş alanlar bıraktık. Sakatlıktan dönecek oyuncularımız var, onları önümüzdeki maçlarda değerlendireceğiz.”

Alınan bir puanın önemine dikkat çeken Reis, takımın hâlâ güçlü bir konumda olduğunu belirtti:

“Sonuç olarak bugün bir puan aldık ve 10 puanla iyi bir pozisyondayız. Bu maç bizim için zorlu bir deneyimdi ama öğreneceğimiz çok şey var. Bu karşılaşma, uzun bir seyahatin ardından nasıl reaksiyon vereceğimizi görmek açısından da önemliydi. Pazartesi günü Süper Lig’de oynayacağımız maça en iyi şekilde hazırlanacağız. Duyduğum kadarıyla hâlâ Konferans Ligi grubunda lideriz. Her şey kötü değil; gelişmeye devam edeceğiz.”

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Lider Gittik, Lider Dönüyoruz!Önceki Haber

Lider Gittik, Lider Dönüyoruz!

Bilek Güreşlerine Salıpazarı Damga VurduSonraki Haber

Bilek Güreşlerine Salıpazarı Damga Vurdu

Yorum Yazın

Başarı Tesadüf Değil: Burs Sayısı 52’ye Çıktı
 Salıpazarı Güreş Şölenine Hazırlanıyor
Beton Yol Hizmetine Teşekkür Plaketi
Salıpazarı'nda Pazarlara Mevzuat Ayarı
Kurtlar Çakallara Yem Olmaz!
Salıpazarı’nda Diyaliz Hastalarına Müjde!
Fındıkta Tırpan Şoku! Günlük Yevmiye 7 Bin TL
Burhan Mucur: "Birliğimiz En Büyük Gücümüz"
Bayramlar Ölmedi, Biz İnsanlığımızı Kaybettik!
AK Parti Teşkilatı Bayramda Bir Araya Geldi
Çağlayan’da Kardeşlik Sofrası Kuruldu
Çarşamba-Ayvacık Yolunda Can Pazarı!
Salıpazarı’nda Bayramın Ruhu Meydanda Yaşandı
Siyasette Bazen Gitmeyi Bilmek Gerekir
Ömer Minuz: “Bayramlar Gönülleri Birleştirir”
MHP’li Düzenli’den Birlik Ve Beraberlik Vurgusu
Kaymakam Beyazıt’tan Bayram Mesaisi
Başkan Karaca’dan Kurban Bayramı Mesajı
Salıpazarı’nda Göçük: 1 Kişi Hayatını Kaybetti
Salıpazarı’nda Tarım Ve Hayvancılık Toplantısı