TANER TEKİN “Ülkemiz çok yönlü tehdit altında”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
TANER TEKİN “Ülkemiz çok yönlü tehdit altında”
Abone ol
Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Taner Tekin son günlerde yaşanan terör olayları ile ilgili bir basın açıklaması yaptı.
mimart

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Taner Tekin son günlerde yaşanan terör olayları ile ilgili bir basın açıklaması yaptı.

Başkan Tekin yayınladığı mesajında;

Son günlerde ülkemizde artan kahpe terör saldırıları sonucunda, onlarca kahraman vatan evladı kara toprağa düşerek, makamların en güzeli şahadet mertebesine ulaşırken, başta aileleri olmak üzere bütün Türk Milletinin ciğerini yakmaktadır. Ülkemizi kan gölüne çevirmek, Devletimizi yıkmak ve aziz milletimizi bölüp parçalayarak birliğimizi bozmak isteyen,Korku dehşet ve kargaşa yaratıp Türkiye'nin huzurunu kaçırarak bin yıllık kardeşliğini hedef alan bu hain ve sinsi saldıralar karşısında elbette ki her zamankinden daha fazla sağduyu ve soğukkanlı davranarak, Milli Birlik ve Beraberliğimizi zedeleyecek her türlü davranıştan kaçınmak mecburiyetindeyiz.

Dün gece yaşanan Büyük Elçi suikastı bir kez daha tehlikenin büyüklüğünü ve Ülkemizin çok yönlü olarak tehdit altında olduğunu bir kez daha gözler önüne sermiştir. Bu yaşanan terör saldırılarının uluslararası organize bir saldırı olduğu apaçık ortadadır. Türkiye Cumhuriyeti Devleti sınırları içerisinde Pkk, Fetö, Işıd,Dhkpc gibi birçok terör maşalarının alçakça saldırılarının yanı sıra, Suriye meselesinde ve Irak meselesinde büyük bir uçuruma sürüklenmeye çalışılmaktadır. Bunun yanında ekonomik krizinde tetiklenmesiyle birlikte Emperyalist güçler devletimizi çok yönlü tehdit etmektedir. Hatta Türkiye’yi adı konmamış büyük bir savaşa sürüklemektedirler.

Türk Milleti bu büyük oyunları bozacak güce ve tecrübeye çok şükür ki sahiptir, Milli Birlik ve Beraberlik içerisinde üstesinden gelemeyeceği hiç bir tehlike yoktur,  yeter ki biz Türk Milleti olarak aramıza sokulmak istenen fitneye fırsat vermeyerek oyunun farkında olalım, birlikte mücadele etme azmi ve kararlılığından vazgeçmeyelim,  İşte o zaman Çanakkale destanını yazan Ecdadın torunları olarak yeni bir Zafere daha muhakkak imza atacağız. Ancak bu zorlu mücadeleyi verirken, Ülkemizin böylesine büyük bir savaş ortamında çok fazla güvenlik ve istihbarat zafiyeti yaşadığını  gözden kaçırmamalıyız.

 

Bu bağlamda yaşanan zafiyete sebeple olan görevlileri tespit ederek, siyasi kaygılar yaşamadan cezalandırmanın ve tedbirler almanın, Devletimizi daha güçlü kılacağı tartışılmaz bir gerçektir. Türk Milleti olarak topyekun bir mücadele içerisinde olmamız gereken adı konmamış bu savaşta,sinsi işgal teşebbüsünde elbette ki Yüce ALLAH’IN izniyle Milletçe yeni bir zafer daha elde edecek, Türk'ün gücünü bir kez daha Tüm Dünyaya göstereceğiz. Milletçe verdiğimiz bu büyük Mücadelede ALLAH hepimizin yar ve yardımcısı olsun.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
KÖKTAŞ ÇARŞAMBA DEVLET HASTANESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU.Önceki Haber

KÖKTAŞ ÇARŞAMBA DEVLET HASTANESİNDE İNCE...

KÖKTAŞ, ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİNİ ZİYARET ETTİ.Sonraki Haber

KÖKTAŞ, ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİNİ ZİYARET...

Yorum Yazın

Fındık Bahçelerinde Külleme Hastalığı Uyarısı
Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonu!
Süresiz Nafaka Düzenlemesi İptal Edildi
Nefret Diliyle Siyaset Yapılmaz
Salıpazarı’nda Çocuk Oyunları Turnuvası Coşkuyla Tamamlandı
Tekkeköy'den Yürek Yakan Haber
Başarı Tesadüf Değil: Burs Sayısı 52’ye Çıktı
 Salıpazarı Güreş Şölenine Hazırlanıyor
Beton Yol Hizmetine Teşekkür Plaketi
Salıpazarı'nda Pazarlara Mevzuat Ayarı
Kurtlar Çakallara Yem Olmaz!
Salıpazarı’nda Diyaliz Hastalarına Müjde!
Fındıkta Tırpan Şoku! Günlük Yevmiye 7 Bin TL
Burhan Mucur: "Birliğimiz En Büyük Gücümüz"
Bayramlar Ölmedi, Biz İnsanlığımızı Kaybettik!
AK Parti Teşkilatı Bayramda Bir Araya Geldi
Çağlayan’da Kardeşlik Sofrası Kuruldu
Çarşamba-Ayvacık Yolunda Can Pazarı!
Salıpazarı’nda Bayramın Ruhu Meydanda Yaşandı
Siyasette Bazen Gitmeyi Bilmek Gerekir