ŞOFÖRLER ODASI’NDAN UYARI! 625 TL CEZASI VAR

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ŞOFÖRLER ODASI’NDAN UYARI! 625 TL CEZASI VAR
Abone ol
Salıpazarı Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Osman Aydın, Türkiye genelinde kış lastiği uygulamasının 1 Aralık 2019 tarihi itibariyle başlayacağını belirterek, sürücüleri uyardı.
mimart

Salıpazarı Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Osman Aydın, Türkiye genelinde kış lastiği uygulamasının 1 Aralık 2019 tarihi itibariyle başlayacağını belirterek, sürücüleri uyardı.

625 TL CEZASI VAR

Kış lastiği bulundurmayan ticari araç sürücülerine 2918 sayılı KTK’nın 65/A maddesince 625 lira para cezası uygulanacağını hatırlatan Başkan Aydın,  ‘’Türkiye genelinde şehirler arası yük ve yolcu taşıyan ticari araçlar kış lastiği zorunluluğu 1 Aralık 2019 tarihi itibariyle başlayacak. Uygulama 1 Nisan 2020 tarihine kadar devam edecek. Kış aylarının yaklaştığı bu günlerde herkesi bu konuda duyarlı olmaya davet ediyorum’’ dedi.

KIŞ LASTİKLERİ HAYAT KURTARIR

Sürücülere tavsiyelerde de bulunan Osman Aydın, “Kış aylarının gelmesiyle birlikte araç sürücülerinin daha dikkatli olmaları gerekiyor. Araçlarını kış ayına hazır hale getirmeleri hem kendileri için hemde insanlar için faydalıdır. Kış lastikleri hayat kurtarır. O nedenle herkesin bu konuya duyarlı olması gerekiyor. Araçlarımızda her duruma karşı kesinlikle zincir de bulunduralım. Özellikle kışın karlı havalarda zincir kullanma mecburiyeti meydana geleceğinden araçlarının lastiklerine uygun olarak zincir bulundurmaları gerekmektedir. Yolculuk esnasında bu zincirlerin kesinlikle her aracın bagajında olması gerekir” diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
'NAİM SÜLEYMANOĞLU' FİLMİNİN EKİBİ SAMSUN'DAÖnceki Haber

'NAİM SÜLEYMANOĞLU' FİLMİNİN EKİBİ SAMSU...

SALIPAZARI’NA İLK KAR DÜŞTÜSonraki Haber

SALIPAZARI’NA İLK KAR DÜŞTÜ

Yorum Yazın

AK Parti Meclis Üyesine Suç Duyurusu!
Çarşamba AK Parti'de İstifa Şoku!
Salıpazarı’nda Emek, Üretim Ve Paylaşım Buluştu
Kalfalı’nın Üreten Elleri Alkış Topladı
Fındık Bahçelerinde Külleme Hastalığı Uyarısı
Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonu!
Süresiz Nafaka Düzenlemesi İptal Edildi
Nefret Diliyle Siyaset Yapılmaz
Salıpazarı’nda Çocuk Oyunları Turnuvası Coşkuyla Tamamlandı
Tekkeköy'den Yürek Yakan Haber
Başarı Tesadüf Değil: Burs Sayısı 52’ye Çıktı
 Salıpazarı Güreş Şölenine Hazırlanıyor
Beton Yol Hizmetine Teşekkür Plaketi
Salıpazarı'nda Pazarlara Mevzuat Ayarı
Kurtlar Çakallara Yem Olmaz!
Salıpazarı’nda Diyaliz Hastalarına Müjde!
Fındıkta Tırpan Şoku! Günlük Yevmiye 7 Bin TL
Burhan Mucur: "Birliğimiz En Büyük Gücümüz"
Bayramlar Ölmedi, Biz İnsanlığımızı Kaybettik!
AK Parti Teşkilatı Bayramda Bir Araya Geldi