ŞEKER KÖSEOĞLU’NUN KATİLİ YAKALANDI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ŞEKER KÖSEOĞLU’NUN KATİLİ YAKALANDI
Abone ol
Gasp suçundan yakalanan ve evinde, ölmüş 5 kişiye ait eşya ele geçirilen zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Olaylarla bağlantısı olduğu iddiasıyla yakalanan 3 kişiden 2'si serbest bırakıldı, 1'inin gözaltı süreci devam ediyor
mimart

Ordu'nun Akkuş ilçesinde gasp suçundan yakalanan ve evinde, ölmüş 5 kişiye ait eşya ele geçirilen zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Çamalan Mahallesi'nde 9 Ağustos'ta bir evden gasp yapıldığı ihbarı üzerine, İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü, Akkuş Jandarma Komutanlığı ve Akkuş Emniyet Amirliği ekiplerince yapılan koordineli soruşturma kapsamında aynı gün gözaltına alınan Mehmet Ali Ç. (44), emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Evinde bulunan eşyalar dolayısıyla, kentte meydana gelen üç farklı olayda hayatını kaybeden 5 kişinin ölümüyle bağlantısı da araştırılan zanlı, çıkarıldığı mahkemece "yağma, hırsızlık ve kasten öldürme" suçlarından tutuklanarak Ünye M Tipi Cezaevi'ne gönderildi.

Olaylarla bağlantısı olduğu iddia edilen ve Mehmet Ali Ç'nin evinde yakalanan Y.F.G. (16) ve F.A. (19) çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı.

Mehmet Ali Ç'nin, Samsun'da şarküteri işi yapan iş ortağı M.T'nin de yakalandığı ve gözaltı sürecinin devam ettiği öğrenildi.

Güvenlik güçleri, Mehmet Ali Ç'nin evinde yapılan aramada, Dağyolu Mahallesi'nde yalnız yaşayan ve kaybolduktan sonra 3 Mayıs'ta derede cesedi bulunan Şeker Köseoğlu'na ait av tüfeği ve 1 büyükbaş hayvan, Karaçal Mahallesi Karaağaç Tepesi mevkisindeki evlerinde 31 Temmuz'da cansız bedenleri bulunan ve gaz sızıntısından ölmüş olabilecekleri sanılan Senayi (54) ve Ümit Türedi (55) çiftine ait cep telefonu, çanta ve kuru sıkı tabanca ele geçirilmişti.

İncelemesi devam eden malzemelerden bazılarının ise 24 Şubat'ta Ünye ilçesinin Yüceler Mahallesi'nde yangında ölen Nuriye ve eşi Lütfü Usluoğlu'na ait olduğu tespit edildi.

Öte yandan, bu kişilerin ev ve eklentileri ile araçlarında yapılan aramada, 23 büyükbaş hayvan, 3 tek kırma av tüfeği, 2 kurusıkı tabanca, 171 av tüfeği, tabanca ve kurusıkı tabanca mermisi, 5 cep telefonu, 230 plastik kelepçe, eski tip askeri kamuflaj, parka, askeri tip eldiven, kamuflaj renkte tabanca kılıfı, askeri palaska, 2 asker şapkası, kamuflaj pantolon, 400 dolar, bin 330 lira ve gasp olayının yaşandığı güne ait bin 450 liralık makbuz ele geçirildiği öğrenildi.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
FINDIK 11 LİRA 25 KURUŞ Önceki Haber

FINDIK 11 LİRA 25 KURUŞ

AK PARTİ İL BAŞKANI KARADUMAN “1 KASIM'DA BİTECEK “Sonraki Haber

AK PARTİ İL BAŞKANI KARADUMAN “1 KASIM'...

Yorum Yazın

Zafer Partisi Bafra İlçe Başkanlığı Hizmete Açıldı
Salıpazarı’nda Er Meydanı Doldu Taştı
Polis Sorusunda Yakalandı!
İYİ Parti’den CHP İl Başkanlığına
Millî İrade İçin Aynı Meydanda Buluştular
Karanlık Gecenin Üzerinden 10 Yıl Geçti
Şehitler Dualarla Anıldı
Zeynep Çam Şampiyon Oldu, Kosova Biletini Kaptı
Başkan Refaettin Karaca’dan 15 Temmuz Mesajı
240 Bin Kadın Mikrokrediyle Kendi İşini Kurdu
Çarşamba Dörtyol’da Can Pazarı! 2’si Ağır 5 Yaralı
Bandırma Vapuru Yeni Yerinde
Fındıkta Çotanaklar Tek Tek Sayılıyor
Salıpazarılı Taekwondocular Samsun’u Salladı
Terme'nin Yüreğine Ateş Düştü
Çarşamba’da 12 Arı Kovanı Çalan Şüpheli Tutuklandı
Çarşamba’da 30 Bin Mersin Balığı Suya Salındı
LGS Sonuçları Açıklandı
Salıpazarı’nda Kırsal Altyapı Çalışmaları Sürüyor
Türkiye’de Bir İlk:  Atık Su Çamurları Enerjiye Dönüşecek