
Seçimlere ilk kez İlçe Başkanı olarak katılan Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Refaettin Karaca “7 Haziran seçimlerinin tek kazananı var oda MHP”ded

Seçimlere ilk kez İlçe Başkanı olarak katılan Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Refaettin Karaca “7 Haziran seçimlerinin tek kazananı var oda MHP”dedi. İlçe Başkanı Karaca “30 Mart Mahalli İdareler seçimlerin hemen ardından sahaya indiklerini, kişilerin bir takım siyasi emelleri için kullandıkları Milliyetçi Hareket Partisini Salıpazarı’nda kişilerin tekelinden çıkartarak kurumsal bir yapıya kavuşturduk.
7 Haziran seçimleri MHP için yeni bir başlangıç, yeni bir dönüm noktası olacaktır. İlçede tarhinde ilk kez bu kadar çok oy alan Partimiz seçim sonuçlarının açıklanmasıyal oynunu % 282 oranında arttrarak büyük bir başarıya imza atmıştır. Bu bizim hedeflediğimiz oy oranı tabiki de değildi. Hedefimiz daha yüksek bir oy almaktı. Ama olmadı.
Bundan sonra daha çok çalışıp Milliyetçi Hareketi Salıpazarı’nda birinci parti almak için elimizden gelenin daha fazlasını yapacağız. Bu seçim sürecinde bize destek oyup oy veren ve vermeyen herkese şükranlarımı sunuyorum. 25. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri öncelikle İlçemize, İlimize ve Ülkemize hayırlı olsun diyorum.”dedi.
























Yorum Yazın