SANTRALE BAKTILAR, HATIRA FOTĞRAFI ÇEKTİRİP GİTTİLER

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
SANTRALE BAKTILAR, HATIRA FOTĞRAFI ÇEKTİRİP GİTTİLER
Abone ol
Çarşamba Biyokütle Santrali'ni yerinde inceleyecekleri yönünde duyuru yapıp tesisin önüne gelen İYİ Parti Genel Merkez heyeti, inceleme yapmak yerine toplu fotoğraf çektirip geri döndü
mimart

Sosyal medyada, İYİ Parti Doğa ve Çevre Politikaları Başkanı Arzu Önşenile Genel İdare Kurulu Üyesi Teşkilat Başkan Yardımcısı Mehmet Arslan’ın, Çarşamba’nın Eğerceli Mahallesi’nde bulunan biyokütle enerji santralini yerinde inceleyecekleri duyurulmuştu. Bunun üzerine Oltan ve Köleoğlu Enerji’ye ait santralin yetkilileri,bölgede bulunan jandarma ekiplerine pandemi nedeniyle inceleme yapmak isteyenleri 3'erli gruplar halinde' tesise alabileceklerini bildirdi.

İYİ Parti genel merkez ekibi, biyokütle enerji santralini yerinde incelemek üzere heyet oluşturup, santralin önüne kadar gitti ancak içeriye girmedi. Santral önünde konuşmalar yapan heyet, daha sonra toplu hatıra fotoğrafı çektirip geri döndü. Günlerdir, İYİ Parti Genel Merkez ekibinin santralde yapacağı yerinde incelemeyi bekleyen Samsunlular, bu olay karşısında şaşkına döndü.

İnceleme beklerken, hatıra fotoğrafı ile sınırlı kalan ziyaret, santral yetkililerini de şaşkına çevirdi. Enerji üretimine hazır hale getirilen santralde İYİ Partili yetkililerin inceleme yapmasını çok istediklerini, ancak bunun gerçekleşmediğini belirten santral yetkilileri, “Bu durumla bizden kaynaklanan bir şey değil. Biz İYİ Parti yetkilerine pandemi tedbirleri kapsamında 3'erli gruplarla içeri alalım diye haber gönderdik. İncelemelerini ve yapılan kara propagandanın ne kadar haksız olduğunu anlatmak isterdik. Ama gelmediler ve fotoğraf çektirip gittiler. Biz de anlamadık niye geldiler" dedi.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İYİ PARTİ'DEN ESNAF ZİYARETİÖnceki Haber

İYİ PARTİ'DEN ESNAF ZİYARETİ

KARADENİZ BÖLGESİ'NDE İLK TERME'YE 3,5 MİLYONLUK TESİSSonraki Haber

KARADENİZ BÖLGESİ'NDE İLK TERME'YE 3,5 M...

Yorum Yazın

Zafer Partisi Bafra İlçe Başkanlığı Hizmete Açıldı
Salıpazarı’nda Er Meydanı Doldu Taştı
Polis Sorusunda Yakalandı!
İYİ Parti’den CHP İl Başkanlığına
Millî İrade İçin Aynı Meydanda Buluştular
Karanlık Gecenin Üzerinden 10 Yıl Geçti
Şehitler Dualarla Anıldı
Zeynep Çam Şampiyon Oldu, Kosova Biletini Kaptı
Başkan Refaettin Karaca’dan 15 Temmuz Mesajı
240 Bin Kadın Mikrokrediyle Kendi İşini Kurdu
Çarşamba Dörtyol’da Can Pazarı! 2’si Ağır 5 Yaralı
Bandırma Vapuru Yeni Yerinde
Fındıkta Çotanaklar Tek Tek Sayılıyor
Salıpazarılı Taekwondocular Samsun’u Salladı
Terme'nin Yüreğine Ateş Düştü
Çarşamba’da 12 Arı Kovanı Çalan Şüpheli Tutuklandı
Çarşamba’da 30 Bin Mersin Balığı Suya Salındı
LGS Sonuçları Açıklandı
Salıpazarı’nda Kırsal Altyapı Çalışmaları Sürüyor
Türkiye’de Bir İlk:  Atık Su Çamurları Enerjiye Dönüşecek