SAMSUNLU'NUN ZAMLARA DAYANACAK GÜCÜ KALMADI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
SAMSUNLU'NUN ZAMLARA DAYANACAK GÜCÜ KALMADI
Abone ol
CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Kundak Samsun’da ekmek ile suya yapılan yüzde 25 zam ve ülke genelinde elektriğe yapılan yüzde 14,98’lik zam ile Samsunlu vatandaşların dayanacak gücü kalmadığını belirterek, “Su ve ekmeğe yapılan zamların geri çekilmesi için imza kampanyası başladı” dedi.
mimart

Samsun’da ekmeğe ve suya yüzde 25, sayaç okuma bedeline ise yüzde 150 zam yapılması, zammın TÜFE oranında her ay güncellenmesi ile ülke genelinde elektrik fiyatlarına yüzde 14,98 oranında zam yapılmasına tepkiler sürüyor. Zamların Samsunlu vatandaşların ekonomik olarak zora soktuğunu ifade eden CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Kundak, su ve ekmek zamlarının geri çekilmesi için muhalefet partileri ile birlikte imza kampanyası başlattıklarını söyledi. 

İMZA KAMPANYASI BAŞLATILACAK

İl Başkanı Kundak ülke genelinde yapılan zamlardan farklı olarak Samsun’da da bir çok kaleme zam gelmesinin kabul edilebilir olmadığını belirterek, “İmza kampanyası başladı. Mahkeme süreci var. Biz bütün muhalefet partileri olarak imza kampanyası başlattık. İmzaları başkan Mustafa Demir’e ileteceğiz” diye konuştu.

VATANDAŞLAR SU FATURASINI BİZE GETİRİYOR

Kundak şöyle devam etti; " Gündemimiz Samsunlu vatandaşlardır. Samsun’da nasıl geçinecek nasıl yaşayacak derdimiz bu. Vatandaşlara imza kampanyası başlatıyoruz. En azından su ve ekmek zammının geriye çekilmesi için. İnsanlara Haziran ayında suya yapılan zam başlayacak demişlerdi ama Mayıs ayında kullanılan suya zammı yansıttılar. Vatandaşlar partiye gelmeye başladı. Su faturalarını gösteriyorlar. Bizden çare bulunmasını istiyorlar. Borçları tutup da insanların cebinden iki kat para alarak çıkaramazlar. Başka bir türlü çözümler bulması lazım Büyükşehir Belediye Başkanının. İki hafta önce yaptığımız toplantıdan çıkan sonuçları uygulamaya başladık. Aşama aşama bunu yürüteceğiz” ifadelerini kullandı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MİLLETVEKİLİ SAYILARI YENİDEN BELİRLENDİ! Önceki Haber

MİLLETVEKİLİ SAYILARI YENİDEN BELİRLENDİ...

EVİN DUVARINA MERMİ İSABET ETTİSonraki Haber

EVİN DUVARINA MERMİ İSABET ETTİ

Yorum Yazın

Salıpazarı’nda Emek, Üretim Ve Paylaşım Buluştu
Kalfalı’nın Üreten Elleri Alkış Topladı
Fındık Bahçelerinde Külleme Hastalığı Uyarısı
Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonu!
Süresiz Nafaka Düzenlemesi İptal Edildi
Nefret Diliyle Siyaset Yapılmaz
Salıpazarı’nda Çocuk Oyunları Turnuvası Coşkuyla Tamamlandı
Tekkeköy'den Yürek Yakan Haber
Başarı Tesadüf Değil: Burs Sayısı 52’ye Çıktı
 Salıpazarı Güreş Şölenine Hazırlanıyor
Beton Yol Hizmetine Teşekkür Plaketi
Salıpazarı'nda Pazarlara Mevzuat Ayarı
Kurtlar Çakallara Yem Olmaz!
Salıpazarı’nda Diyaliz Hastalarına Müjde!
Fındıkta Tırpan Şoku! Günlük Yevmiye 7 Bin TL
Burhan Mucur: "Birliğimiz En Büyük Gücümüz"
Bayramlar Ölmedi, Biz İnsanlığımızı Kaybettik!
AK Parti Teşkilatı Bayramda Bir Araya Geldi
Çağlayan’da Kardeşlik Sofrası Kuruldu
Çarşamba-Ayvacık Yolunda Can Pazarı!