
Görev yaptığı Gümüşhane’de Ramazan Bayramı’nın ilk günü beyin kanaması geçirerek tedavi altına alınan Komiser Yardımcısı Hasan Keleş hayatını kaybetti.

İl Emniyet Müdürlüğünde görevli komiser yardımcısı olarak görev yapan ve beyin kanaması sonucu hayatını kaybeden 48 yaşındaki Hasan Keleş'e memleketi Salıpazarı’nın Muslubey Mahallesinde toprağa verildi.

Gümüşhane İl Emniyet Müdürlüğünde komiser yardımcısı olarak görev yapan Hasan Keleş, geçtiğimiz ay geçirdiği rahatsızlığı sonucu Samsun'da özel bir hastanede tedavi görüyordu.

Keleş'e özel hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. 48 yaşındaki 2 çocuk babası Hasan Keleş'in cenazesi Samsun'un Salıpazarı ilçesine getirildi. Salıpazarı ilçesi Muslubey Mahallesi'nde Keleş için kılınan cenaze namazı ve alınan helallik sonrası aynı yerdeki aile kabristanlığına defnedildi.
























Yorum Yazın