Salıpazarı Karayolunda sona gelindi.

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Salıpazarı Karayolunda sona gelindi.
Abone ol
Uzun süredir tamamlanmayan ve tepkilere neden olan Salıpazarı-Çarşamba karayolunda sona gelindi. Büyük bir kısmı tamamlanan yolda son asfalt dökülmeye başlandı.
mimart

Uzun süredir tamamlanmayan ve tepkilere neden olan Salıpazarı-Çarşamba karayolunda sona gelindi. Büyük bir kısmı tamamlanan yolda son asfalt dökülmeye başlandı. 

Yol yüzümüzün akı olacak.

Her dönem gündeme gelen ve her defasında yarım kalan yolda Elmadibi Kocalar arasında asfalta hazır hale getiren yolun asfalt dökümü yapılıyor.Konu ile ilgili açıklama yapan Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül “Çok şükür en büyük sorunlarımızdan olan Salıpazarı-Çarşamba arası karayolu bitirilmek üzere.Geç kalındığının farkındayız. Ama hey şerde bir hayır vardır.Yol yüzümüzün akı olacak.Uzun yıllar İlçe halkımıza hizmet edecek kalitede bir yol oldu.”dedi. 

Esnafımızın yüzü gülecek.

Salıpazarı bu yol sayesinde diğer ilçelerle kucaklaşacak, aradaki mesafeler kısalacak. Artık hiç kimse yolu bahene edemeyecek. Çarşamba 10 dakika kadar uzağımızda olacak. Günü birlik ziyaretçi akışı hızlanacak. Ekonomik girdi sağlanarak esnafımızın yüzü gülecek. 

Modern hale kavuşacaktır.

Sadece yolun bitmesiyle kalınmayacak diyen Başkan Akgül “Kocalar Mahallesimizden Şehir Merkezine kadar bölünmüş yol ile ilçe girişi yaya kaldırımları ve yürüyüş yolları ile modern hale kavuşacaktır.”dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MHP'li Erhan Usta : ' Samsun sahipsiz!..'Önceki Haber

MHP'li Erhan Usta : ' Samsun sahipsiz!.....

AKÇAGÖZ ‘YÜREKLER SOLDA ATIYOR.’Sonraki Haber

AKÇAGÖZ ‘YÜREKLER SOLDA ATIYOR.’

Yorum Yazın

Fındık Bahçelerinde Külleme Hastalığı Uyarısı
Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonu!
Süresiz Nafaka Düzenlemesi İptal Edildi
Nefret Diliyle Siyaset Yapılmaz
Salıpazarı’nda Çocuk Oyunları Turnuvası Coşkuyla Tamamlandı
Tekkeköy'den Yürek Yakan Haber
Başarı Tesadüf Değil: Burs Sayısı 52’ye Çıktı
 Salıpazarı Güreş Şölenine Hazırlanıyor
Beton Yol Hizmetine Teşekkür Plaketi
Salıpazarı'nda Pazarlara Mevzuat Ayarı
Kurtlar Çakallara Yem Olmaz!
Salıpazarı’nda Diyaliz Hastalarına Müjde!
Fındıkta Tırpan Şoku! Günlük Yevmiye 7 Bin TL
Burhan Mucur: "Birliğimiz En Büyük Gücümüz"
Bayramlar Ölmedi, Biz İnsanlığımızı Kaybettik!
AK Parti Teşkilatı Bayramda Bir Araya Geldi
Çağlayan’da Kardeşlik Sofrası Kuruldu
Çarşamba-Ayvacık Yolunda Can Pazarı!
Salıpazarı’nda Bayramın Ruhu Meydanda Yaşandı
Siyasette Bazen Gitmeyi Bilmek Gerekir