SALIPAZARI BARAJINA İLK KAZMA VURULDU

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
SALIPAZARI BARAJINA İLK KAZMA VURULDU
Abone ol
Her yağmurda sel kâbusu yaşayan Samsun'un Salıpazarı ve Terme ilçelerinin sel kâbusu Salıpazarı barajı ile sona erecek.
mimart

Samsun'un Terme ve Salıpazarı sel kâbusuna son verecek Salıpazarı barajı için ilk kazma kurban kesilerek vuruldu. Baraj için yol çalışmaları başladı.

23 Ağustos'ta Salıpazarı ve Terme ilçelerinde yaşanan sel felaketinin ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Salıpazarı barajı için ilk ödeneğin çıktığını müjdelemişti. 66 milyon 893 bin 550 TL'lik sözleşme bedeli ile yapımına başlanan baraj Salıpazarı ve Terme ilçelerinde sel için büyük bir önlemin yanı sıra Çarşamba Terme Salıpazarı ve Ayvacık ilçelerinde 143 yerleşim yerinin içme suyu ihtiyacını karşılayacak. Barajın bin 100 gün içinde teslim edilmesi bekleniyor.

AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, DSİ 7. Bölge Müdürü Nazmi Koçak, Salıpazarı kaymakamı Meriç Dinçer, Terme belediye başkanı Ali Kılıç , Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Özden, İlçe jandarma Komutanı Hakan Akçay, Salıpazarı Ak Parti İlçe Başkanı İsmail Yaman ve protokol üyelerinin yanı sıra vatandaşlar katıldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
JANDARMA ARACI KAZA YAPTI!Önceki Haber

JANDARMA ARACI KAZA YAPTI!

SAMSUN TARIM FUARI AÇILIYORSonraki Haber

SAMSUN TARIM FUARI AÇILIYOR

Yorum Yazın

Fındık Bahçelerinde Külleme Hastalığı Uyarısı
Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonu!
Süresiz Nafaka Düzenlemesi İptal Edildi
Nefret Diliyle Siyaset Yapılmaz
Salıpazarı’nda Çocuk Oyunları Turnuvası Coşkuyla Tamamlandı
Tekkeköy'den Yürek Yakan Haber
Başarı Tesadüf Değil: Burs Sayısı 52’ye Çıktı
 Salıpazarı Güreş Şölenine Hazırlanıyor
Beton Yol Hizmetine Teşekkür Plaketi
Salıpazarı'nda Pazarlara Mevzuat Ayarı
Kurtlar Çakallara Yem Olmaz!
Salıpazarı’nda Diyaliz Hastalarına Müjde!
Fındıkta Tırpan Şoku! Günlük Yevmiye 7 Bin TL
Burhan Mucur: "Birliğimiz En Büyük Gücümüz"
Bayramlar Ölmedi, Biz İnsanlığımızı Kaybettik!
AK Parti Teşkilatı Bayramda Bir Araya Geldi
Çağlayan’da Kardeşlik Sofrası Kuruldu
Çarşamba-Ayvacık Yolunda Can Pazarı!
Salıpazarı’nda Bayramın Ruhu Meydanda Yaşandı
Siyasette Bazen Gitmeyi Bilmek Gerekir