O şebekenin kafası kesinlikle koparılacaktır.

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
O şebekenin kafası kesinlikle koparılacaktır.
Abone ol
AK Parti Salıpazarı İlçe Başkanı İsmail Yaman , bir grup askerin gerçekleştirmek istediği darbe girişimini kınadı.
mimart

AK Parti Salıpazarı İlçe Başkanı İsmail Yaman , bir grup askerin gerçekleştirmek istediği darbe girişimini kınadı.

Yaman  yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:

"15 Temmuz'da Türk Silahlı Kuvvetleri içerisinde azınlık paralel örgüt yapılanmasına ait bir grup, darbe yapma girişiminde bulunmuştur. Ancak bu gözü dönmüş azınlığı, hem silahlı kuvvetler içerisindeki vatanperver Türk evlatları, hem polisimiz hem milli istihbarat teşkilatımız hemde milletimiz ezmiştir ve bu darbe girişimleri neticesiz kalmıştır.

2016 yılındayız bir kısım beyinlerin hala darbeden medet ummaları gerçekten düşündürücü ama bunlar Cumhurbaşkanımızın refaatle belirttiği gibi örgüt mensubu dış bağlantılı mihraklar. Onun içinde böyle bir darbe girişiminde bulunmuşlardır. Ancak yönetime el koyamamışlardır. Maalesef 200’ün üzerinde şehidimiz vardır. Bu şehitlerimizin hepsine Allah'tan rahmet diliyorum yakınlarına sabırla metanet diliyorum, sağlık ve sıhhat diliyorum. Tabi ki buna üzüntülüyüz ama darbe girişiminin bu şekilde milletimizin nefesiyle boğulmuş olmasından da mutluyuz.Zira Türkiye darbelerden çok çekti bir daha darbelerle kaybedecek zamanı yok." ifadelerini kullandı.

Bunlar iyi niyetli değil kendi vatandaşına bomba atan, kendi vatandaşını tankla ezen kendi vatandaşına kurşun sıkan sivil asker polis ayırt etmeden her tarafa saldıran uçaklarla TBMM'yi, milletin iradesinin teslim ettiği yeri bombalayan bir şebeke o sebeple o şebekenin kesinlikle kafası koparılacaktır ve inşallah bu darbe girişimi başarısız olmuş ve koparılma işlemleri de devam etmektedir. 6 binden fazla subay, asker şuanda gözaltına alınmıştır. Bu paralel yapıya ait, bağlantılı ne kadar örgüt mensubu varsa, silahlı terör örgütü mensubu varsa bu şekliyle her halükarda milletimizin, devletimizin içerisinden ayıklanacaktır, ayıklanmalıdır.

O sebeple öncelikle bu darbeyi başarısız kılan aziz milletimize, meydanları dolduran coşkulu büyük milletimize, kendini tankların önüne atan kadirşinas Türk evlatlarına şahsım partim ve milletim adına teşekkür ediyorum. Onların sağ duyusu sayesinde, onların partimize, milletimize, devletimize güven ve sahip çıkması sayesinde bugün hamd olsun normal bir güne döndük normal bir yaşayışa döndük ve darbe girişimi başarısız olmuştur."


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
KÖKTAŞ “ŞAHSİ DÜŞÜNCEM İDAM BİLE BUNLARA AZ GELİR”Önceki Haber

KÖKTAŞ “ŞAHSİ DÜŞÜNCEM İDAM BİLE BUNLARA...

BABAYA SON GÖREVSonraki Haber

BABAYA SON GÖREV

Yorum Yazın

19 Yıllık Cinayeti JASAT Çözdü
Tekne Alabora Oldu! 2 Kişinin Cansız Bedeni Bulundu
Ayvacık Yolunda Kaza: Sürücü Yaralandı
Üç Araç Çarpıştı, Yolcu Ağır Yaralandı
Zafer Partisi Bafra İlçe Başkanlığı Hizmete Açıldı
Salıpazarı’nda Er Meydanı Doldu Taştı
Polis Sorusunda Yakalandı!
İYİ Parti’den CHP İl Başkanlığına
Millî İrade İçin Aynı Meydanda Buluştular
Karanlık Gecenin Üzerinden 10 Yıl Geçti
Şehitler Dualarla Anıldı
Zeynep Çam Şampiyon Oldu, Kosova Biletini Kaptı
Başkan Refaettin Karaca’dan 15 Temmuz Mesajı
240 Bin Kadın Mikrokrediyle Kendi İşini Kurdu
Çarşamba Dörtyol’da Can Pazarı! 2’si Ağır 5 Yaralı
Bandırma Vapuru Yeni Yerinde
Fındıkta Çotanaklar Tek Tek Sayılıyor
Salıpazarılı Taekwondocular Samsun’u Salladı
Terme'nin Yüreğine Ateş Düştü
Çarşamba’da 12 Arı Kovanı Çalan Şüpheli Tutuklandı