MUSTAFA DEMİR 'Mirasımız, büyük ve güçlü Türkiye!..'

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MUSTAFA DEMİR 'Mirasımız, büyük ve güçlü Türkiye!..'
Abone ol
mimart

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "23 Nisan coşkusunu yaşadığımız bu günlerde çocuklarımıza bırakacağımız tek mirasımız güçlü ve büyük Türkiye olacaktır. Bunun için çok çalışmalıyız" dedi

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Demir mesajında, çocukların Türkiye'nin aydınlık geleceği olduğuna vurgu yaparak, "Bu nedenle çocuklarımıza bırakacağımız mirasımız büyük ve güçlü Türkiye olmalıdır" dedi.

TÜRK MİLLETİNİN İRADESİ VE TBMM

Başkan Mustafa Demir, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 99'uncu yıl dönümünü coşku, heyecan ve gururla kutladıklarını belirterek, "Millet iradesini temsil eden Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılış yıl dönümü olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. TBMM'nin kurulduğu 23 Nisan 1920, tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biridir. Türk milletinin işgal kuvvetlerine karşı birlik ve beraberlik içerisinde verdiği mücadelenin sonucunda kurulan TBMM, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin temelinin de atıldığı gündür" ifadelerine yer verdi.

'ÇOCUKLARIMIZ İÇİN DAHA ÇOK ÇALIŞMALIYIZ'

23 Nisan'nın tüm dünya çocuklarına armağan edilen ilk ve tek bayram olduğuna da dikkati çeken Mustafa Demir, mesajında ayrıca şunları dile getirdi:

"Bu nedenle, yarınlarımızın teminatı, ülkemizin geleceği olan çocuklarımız için daha çok çalışmak ve üretmek zorundayız. Çocuklarımıza bırakacağımız en önemli, hatta tek miras güçlü ve büyük Türkiye olacaktır. Güçlü ve büyük Türkiye’nin gelecekte de dünyanın lider ülkeleri arasında yer alacağına olan inancımız sonsuzdur. Geleceğimizi temsil eden çocuklarımız, geçmişten aldıkları güçle milletimizin yarınlarını şekillendireceklerdir. Bu düşünce ve temennilerin ışığında tüm çocuklarımızın bu güzel bayramını kutlarken, başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum."


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çarşambaspor Türkiye Kupası'daÖnceki Haber

Çarşambaspor Türkiye Kupası'da

TÜRKİYE ŞAMPİYONU BAŞKAN AKGÜL’Ü ZİYARET ETTİSonraki Haber

TÜRKİYE ŞAMPİYONU BAŞKAN AKGÜL’Ü ZİYARET...

Yorum Yazın

Fındık Bahçelerinde Külleme Hastalığı Uyarısı
Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonu!
Süresiz Nafaka Düzenlemesi İptal Edildi
Nefret Diliyle Siyaset Yapılmaz
Salıpazarı’nda Çocuk Oyunları Turnuvası Coşkuyla Tamamlandı
Tekkeköy'den Yürek Yakan Haber
Başarı Tesadüf Değil: Burs Sayısı 52’ye Çıktı
 Salıpazarı Güreş Şölenine Hazırlanıyor
Beton Yol Hizmetine Teşekkür Plaketi
Salıpazarı'nda Pazarlara Mevzuat Ayarı
Kurtlar Çakallara Yem Olmaz!
Salıpazarı’nda Diyaliz Hastalarına Müjde!
Fındıkta Tırpan Şoku! Günlük Yevmiye 7 Bin TL
Burhan Mucur: "Birliğimiz En Büyük Gücümüz"
Bayramlar Ölmedi, Biz İnsanlığımızı Kaybettik!
AK Parti Teşkilatı Bayramda Bir Araya Geldi
Çağlayan’da Kardeşlik Sofrası Kuruldu
Çarşamba-Ayvacık Yolunda Can Pazarı!
Salıpazarı’nda Bayramın Ruhu Meydanda Yaşandı
Siyasette Bazen Gitmeyi Bilmek Gerekir