Minik Eller Yarınlar İçin Ağaç Dikti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Minik Eller Yarınlar İçin Ağaç Dikti
Abone ol
Canik Toptepe İlköğretim Okulu Anasınıfı Öğremenleri Halime Yüksel Solak ve Pınar Al Ünal'ın koordinasyonunda "Ailem ile Değerlerime Sahip Çıkıyorum" Projesi kapsamında minik öğrenciler aileleri ile birlikte okul bahçesine ağaç dikti.
mimart
Canik Toptepe İlköğretim Okulu Anasınıfı Öğremenleri Halime Yüksel Solak ve Pınar Al Ünal'ın koordinasyonunda "Ailem ile Değerlerime Sahip Çıkıyorum" Projesi kapsamında minik öğrenciler aileleri ile birlikte okul bahçesine ağaç dikti.
 
"Ailem ile Değerlerime Sahip Çıkıyorum " Projesi Canik Toptepe İlköğretim Okulu'nda hayat buldu. 
Anasınıfı Öğretmenleri Halime Yüksel Solak ve Pınar Al Ünal'ın koordinasyonunda okul bahçesinde gerçekleştirilen ağaç dikimi uygulamasına, Okul Müdürü Serkan Koç Anasınıfı öğretmenleri Halime Yüksel Solak ve Pınar Al Ünal çok sayıda öğrenci ve ailelerinin katılımı ile 20 adet fidan dikimi gerçekleştirildi.
Bahçenin toprağını kazarak fidanları özenle diken Minik öğrenciler can suyu vermeyi de ihmal etmedi. 
Öğrenciler etkinlik sonunda ev çocuksuz, doğa ağaçsız kalmamalı diyerek minik yürekler doğaya kendi elleriyle miras bıraktılar.
"Ailem ile Değerlerime sahip Çıkıyorum" projesinden çok memnun kaldıklarını belirten öğrenci velileri, "Çocuklarımız büyüdükçe minik elleriyle diktikleri ağaçlarda büyüyecek. Bu mutluluğu yaşayacaklar" şeklinde konuştular. 

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
SAMSUN’DA KAZA! 1 ÖLÜ 5 YARALI...Önceki Haber

SAMSUN’DA KAZA! 1 ÖLÜ 5 YARALI...

Samsun Haber Küçük Kız Otobüsün Önüne AtladıSonraki Haber

Samsun Haber Küçük Kız Otobüsün Önüne At...

Yorum Yazın

19 Yıllık Cinayeti JASAT Çözdü
Tekne Alabora Oldu! 2 Kişinin Cansız Bedeni Bulundu
Ayvacık Yolunda Kaza: Sürücü Yaralandı
Üç Araç Çarpıştı, Yolcu Ağır Yaralandı
Zafer Partisi Bafra İlçe Başkanlığı Hizmete Açıldı
Salıpazarı’nda Er Meydanı Doldu Taştı
Polis Sorusunda Yakalandı!
İYİ Parti’den CHP İl Başkanlığına
Millî İrade İçin Aynı Meydanda Buluştular
Karanlık Gecenin Üzerinden 10 Yıl Geçti
Şehitler Dualarla Anıldı
Zeynep Çam Şampiyon Oldu, Kosova Biletini Kaptı
Başkan Refaettin Karaca’dan 15 Temmuz Mesajı
240 Bin Kadın Mikrokrediyle Kendi İşini Kurdu
Çarşamba Dörtyol’da Can Pazarı! 2’si Ağır 5 Yaralı
Bandırma Vapuru Yeni Yerinde
Fındıkta Çotanaklar Tek Tek Sayılıyor
Salıpazarılı Taekwondocular Samsun’u Salladı
Terme'nin Yüreğine Ateş Düştü
Çarşamba’da 12 Arı Kovanı Çalan Şüpheli Tutuklandı