MHP’DE KONGRE HEYECANI! HASAN YÜKSEL GÜVEN TAZELEDİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MHP’DE KONGRE HEYECANI! HASAN YÜKSEL GÜVEN TAZELEDİ
Abone ol
Milliyetçi Hareket Partisi Salıpazarı Olağan Kongresi yapıldı. Hasan Yüksel güven tazeledi.

Erler Dört Mevsim Düğün Salonunda yapılan kongreye MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak, 25. Dönem Samsun Milletvekili Hüseyin Ediz, MHP Çarşamba İlçe Başkanı Kemal Düzgün,Ak Parti Salıpazarı İlçe Başkanı İsmail Yaman, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, Salıpazarı Esnaf Odası Başkanı Adem Osma ve oy kullanacak delegeler katıldı.

TEDBİRLER ALTINDA KONGRE

Koronavirüs salgını nedeni ile delegeler dışında kısıtlı sayıda misafirin katıldığı MHP Salıpazarı Olağan Kongresi saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Divan Kurulunun oluşmasından sonra faaliyet raporu ve mali tablo okunarak oy birliği ile kabul edildi.

GÜÇLÜ OLMAK ZORUNDAYIZ

MHP Salıpazarı Olağan kongresinde konuşan İl Başkanı Abdullah Karapıçak Cumhur İttifakının önemine vurgu yaparak “Herkes İttifak ruhuna uygun olarak elinden gelenin fazlasını yapmak zorundadır. Cumhur İttifakı ne kadar güçlü olursa Ülkemiz üzerinde oynanan oyunlar bertaraf olacaktır.”dedi.

Cumhur İttifakı devletin gücüdür diyen MHP Samsun İl Başkanı Karapıçak “ Cumhur İttifakı milletimizin yaşantısına ve gerçeğine göre kurulmuş bir ittifaktır. Cumhur İttifakı seçimlerde alavere ile makam, bir yere gelme ve bir şeyler talep etme ittifakı değildir.

VEBAL BÜYÜK,GÖREV AĞIR

Başkan Karapıçak, “Bu gün seçilecek olan İlçe Başkanlığının vebali büyük, görevi ağırdır. Bu seçilen arkadaşlarımız 2023 lider ülkesinin seçilmişleri olacaktır. Kongremizin delegelerimize,Salıpazarı’mıza, Samsun’umuza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

AYAKTA ALKIŞLANDI

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin kongreye gönderdiği mesajını 25. Dönem Samsun Milletvekili Hüseyin Ediz okudu. Salonda bulunanlar Bahçeli’nin mesajını ayakta alkışladı.

Daha sonra yapılan seçimlerde oy kullanan delegelerin tamamının oyunu alan Hasan Yüksel yeniden MHP Salıpazarı İlçe Başkanı olarak güven tazeledi.

MHP Salıpazarı İlçe Yönetimi şu isimlerden oluştu.

Hasan Yüksel Başkan

Cahit Yıldırım

Oktay Derendeli

Adil Erduğan

Adem Özcan

İsmail Akdemir

Murat Selen

Mehmet Kanık

Mustafa Ay

Nazif Dikme

Ali Özgür

Hakan Düzenli

Bekir Karatay

Emrah Semiz

Kerim Çavuşoğlu

 

 

 

 

         

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BAŞKAN DEMİR SAATHANE MEYDANI’NI İNCELEDİÖnceki Haber

BAŞKAN DEMİR SAATHANE MEYDANI’NI İNCELED...

ÇARŞAMBA’DA KAZA! 2 YARALISonraki Haber

ÇARŞAMBA’DA KAZA! 2 YARALI

Yorum Yazın