
Salıpazarı Belediye Başkanlığı’nın düzenlediği “Başkanlık Kupası” kura çekimleri yapıldı.

2024 Başkanlık kupası kura çekimi düzenlenen programla gerçekleşti. Programa Salıpazarı Kaymakamı Salih Başara, Salıpazarı Belediye Başkanı Reafaettin Karaca, Ayvacık Belediye Başkanı Refaittin Şencan ve Salıpazarı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifi Başkanı Adem Osma katıldı.

Salıpazarı Belediye Başkanı Refaettin Karaca, “Öncelikle turnuvaya katılan tüm takımlarımıza başarılar diliyorum. 2024 Başkanlık Kupası katılım şartları ve oyun kuralları önceden belirlendi.

Belirlenen kurallar çerçevesinde centilmence ve sportmenliğe yakışır bir turnuva olmasını temenni ediyoruz. Kavgasız, gürültüsüz, seyir zevki yüksek maçlar izlemek istiyoruz. Turnuvanın hazırlanmasında emeği geçen başta tertip Komitesi olmak üzere herkese teşekkür ediyorum.”dedi.

4 grupta 18 takımın mücadele edeceği turnuva 1 Temmuzda başlayacak ve 27 Temmuzda oynanacak final maçlarıyla sona erecek.

























Yorum Yazın