KÖKTAŞ ‘BİRLİKTE RAHMET,AYRILIKTA AZAP VARDIR’

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
KÖKTAŞ ‘BİRLİKTE RAHMET,AYRILIKTA AZAP VARDIR’
Abone ol
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Birlikte rahmet vardır, ayrılıkta azap, güçlük, sorunlar vardır. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi bozmasın" dedi.
mimart

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Samsun-Bayburt Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından Büyükşehir Belediyesi Atakum Sanat Merkezi'nde düzenlenen, 'Bayburt'un Düşman işgalinden Kurtuluşunun 102. Yıldönümü' anma programına katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda, Türkiye İmam Hatip Okulları Üçüncüsü Doğukan Korucu tüm şehitlerimiz için Kur'an-ı Kerim tilaveti okudu. Daha sonra İlkadım Belediyesi Nefes Türk Halk Müziği Korosu tarafından Bayburt türküleri konseri verildi. Konser de ayrıca protokol üyeleri, Genç Osman Marşı'nı koro ile birlikte söyledi.

Konserin ardından Bayburt Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Hakan Tali açılış konuşması yaparak katılımcılara teşekkür etti.

Muhteşem bir organizasyona ev sahipliği yapan Samsun-Bayburt Kültür ve Yardımlaşma Derneği yönetimine, güzel türkü ve marşlarla geceye renk katan İlkadım Belediyesi Nefes Türk Halk Müziği Korosu'na teşekkür eden AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Bayburt'un Düşman işgalinden Kurtuluşunun 102. Yıldönümü' dolayısıyla düzenlenen anma programının hayırlara vesile olmasını diliyorum. Burada aynı sözlerle, türkülerle, hikayelerle hüzünlendik, mutlu olduk, geçmişimizi yad ettik.

Türkülerle ve marşlarla ortak geleneklerimizi, göreneklerimiz yad ettik. Zorluklara rağmen kurtuluş mücadelesini elden bırakmayan ecdadımız bu toprakları bize vatan yaptı. Rabbim gani gani rahmet eylesin. Aziz şehitlerimizi rahmet ve dua, gazilerimizi de şükranla anıyorum.

İnsanlar doğdukları, büyüdükleri yerlerden bazı sebeplerden ötürü zaman zaman ayrılmak zorunda kalıyorlar.

Bizim nerede yaşadığımız, nereden geldiğimiz aslında çok önemli değil, önemli olan aynı bayrağın altında, vatanımıza, milletimize sahip çıkarak hizmet edebilmektir.

Biz bir ve beraber olduğumuz sürece hiç bir güç bizi engelleyemez, yıkamaz. Bu anlamda birlikte rahmet vardır, ayrılıkta azap, güçlük, sorunlar vardır. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi bozmasın, gecenizi tebrik ediyorum." diyerek sözlerine son verdi.

'Bayburt'un Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 102. Yıl Dönümü' programına ayrıca, Samsun Valisi Osman Kaymak, Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, Bayburt Milletvekili Fetani Battal, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir,  Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Samsun İlçe Kaymakamları, Samsun İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, Samsun İlçe Belediye Başkanları, Demirözü Belediye Başkanı Aslan Gürel, Arpalı Belde Belediye Başkanı Abdurrahman Polattimur, Gökçe Dere Belde Belediye Başkanı Yavuz Bakır, dernek başkanları, sivil toplum kuruluş temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, davetliler ve çok sayıda Bayburtlu katıldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BIÇAKLI KAVGADA BİR KİŞİ YARALANDIÖnceki Haber

BIÇAKLI KAVGADA BİR KİŞİ YARALANDI

7 KİBELE BELGESELİ SES GETİRECEKSonraki Haber

7 KİBELE BELGESELİ SES GETİRECEK

Yorum Yazın

19 Yıllık Cinayeti JASAT Çözdü
Tekne Alabora Oldu! 2 Kişinin Cansız Bedeni Bulundu
Ayvacık Yolunda Kaza: Sürücü Yaralandı
Üç Araç Çarpıştı, Yolcu Ağır Yaralandı
Zafer Partisi Bafra İlçe Başkanlığı Hizmete Açıldı
Salıpazarı’nda Er Meydanı Doldu Taştı
Polis Sorusunda Yakalandı!
İYİ Parti’den CHP İl Başkanlığına
Millî İrade İçin Aynı Meydanda Buluştular
Karanlık Gecenin Üzerinden 10 Yıl Geçti
Şehitler Dualarla Anıldı
Zeynep Çam Şampiyon Oldu, Kosova Biletini Kaptı
Başkan Refaettin Karaca’dan 15 Temmuz Mesajı
240 Bin Kadın Mikrokrediyle Kendi İşini Kurdu
Çarşamba Dörtyol’da Can Pazarı! 2’si Ağır 5 Yaralı
Bandırma Vapuru Yeni Yerinde
Fındıkta Çotanaklar Tek Tek Sayılıyor
Salıpazarılı Taekwondocular Samsun’u Salladı
Terme'nin Yüreğine Ateş Düştü
Çarşamba’da 12 Arı Kovanı Çalan Şüpheli Tutuklandı