Kazım Yılmaz: "Süreç kesinlikle yargıya taşınmalı".

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kazım Yılmaz: "Süreç kesinlikle yargıya taşınmalı".
Abone ol
Samsunspor Kayyum Heyetinin, eski yönetimlere borçlar yüzünden dava açma kararına Kazım Yılmaz tam destek verdi.
mimart

Önceki gün, Samsunspor Kayyum Heyetinin, eski yönetimler tarafından ödenmeyen 17 milyon TL tutarında ki vergi ve SGK borçlarını yargıya taşıyacağı açıklandı. Vali Osman Kaymak'ın da onay verdiği aktarılan bu süreçte kendi dönemlerinin vergi ve SGK borçlarını ödemeyen yöneticilere tek tek dava açılacağı bildirildi.

Süreçle ilgili kısa ve net açıklama yapan, 2011-2012 sezonun da Samsunspor'un başkanlığını yürüten Kazım Yılmaz, "Kayyum heyetinin dava açma kararını kesinlikle destekliyorum" dedi. Hiçbir yönetimi asla suçlamadığını ve tenkit  etmediğini de vurgulayan Kazım Yılmaz,"Onur ve gururla yürüttüğüm Samsunspor Başkanlığı dönemimizde 8'buçuk Milyon TL vergi ve SGK bedeli ödedim. Güzel şehrimizin futbol takımı Samsunsporumuza hiç bir zaman maddi, manevi desteğimizi esirgemedik.

Başkanlığım dışında da Samsunspor'a destek vermeye devam ettim.Kulübümüzün maddi olarak önünün açılması, SGK ile vergi borçlarının ödenebilmesi için, Sayın Valimizin de onay verdiği, Kayyum Heyetinin borçları ödetebilmek için konuyu yargıya taşıma kararını sonuna kadar destekliyorum. Geçmiş dönemlerden kaynaklanan, birikmiş vergi ve SGK borçlarının dava konusu edilmesi artık mecbur oldu" diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
KOORDİNASYON İLE EL ELE HİZMETÖnceki Haber

KOORDİNASYON İLE EL ELE HİZMET

SU KANALINDA ÖLÜ BULUNDUSonraki Haber

SU KANALINDA ÖLÜ BULUNDU

Yorum Yazın

19 Yıllık Cinayeti JASAT Çözdü
Tekne Alabora Oldu! 2 Kişinin Cansız Bedeni Bulundu
Ayvacık Yolunda Kaza: Sürücü Yaralandı
Üç Araç Çarpıştı, Yolcu Ağır Yaralandı
Zafer Partisi Bafra İlçe Başkanlığı Hizmete Açıldı
Salıpazarı’nda Er Meydanı Doldu Taştı
Polis Sorusunda Yakalandı!
İYİ Parti’den CHP İl Başkanlığına
Millî İrade İçin Aynı Meydanda Buluştular
Karanlık Gecenin Üzerinden 10 Yıl Geçti
Şehitler Dualarla Anıldı
Zeynep Çam Şampiyon Oldu, Kosova Biletini Kaptı
Başkan Refaettin Karaca’dan 15 Temmuz Mesajı
240 Bin Kadın Mikrokrediyle Kendi İşini Kurdu
Çarşamba Dörtyol’da Can Pazarı! 2’si Ağır 5 Yaralı
Bandırma Vapuru Yeni Yerinde
Fındıkta Çotanaklar Tek Tek Sayılıyor
Salıpazarılı Taekwondocular Samsun’u Salladı
Terme'nin Yüreğine Ateş Düştü
Çarşamba’da 12 Arı Kovanı Çalan Şüpheli Tutuklandı