Kaymakam giderde, Eğitimci ve saz ekibi neden durur?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kaymakam giderde, Eğitimci ve saz ekibi neden durur?
Abone ol
Salıpazarı’nda Kaymakam Fetö’den gitti. Neden Kaymakamla başladım. İlçenin en tepedeki yönetici vasfında olduğu için ondan başladım.
mimart

Salıpazarı’nda Kaymakam Fetö’den gitti. Neden Kaymakamla başladım. İlçenin en tepedeki yönetici vasfında olduğu için ondan başladım. Salıpazarı Kaymakamı İskender Çolak’ın ne kadar bu yapının içinde bilmiyoruz. Ancak 15 Temmuz darbe girişi sonrası kamuoyunda dolaşan isimlerden biriydi. Vakti geldi ve Kaymakam Çolak önce açığa, sonra gözaltına sonra da tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şimdi adalete hesap verecek. 

 

Gelelim Emniyete… Samsun’da yayın yapan bir internet haber sitesinde çıkan ve 5 saat sonra site yöneticileri tarafından kaldırılan bir haberden dolayı İlçe Emniyet Amiri ile bir Komiser açığa alınıyor. Haklarında delil varmıdır  yokmudur bilinmez. Ama açığa alınma nedeni olarak kendilerine tebliğ edilen yazıda haklarında çıkan haber gösterilmiştir. 

 

Ya öğretmenler… Şu ana kadar ilçe genelinde 16 öğretmen açığa alınmış,bunlardan 11 tanesi meslekten ihraç edilmiş ve bir kısmı da tutuklanmıştır.Keza iş adamları ve bir de vatandaş tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir. 

 

Suçludurlar veya değildirler. Bunun yargılaması bize düşmez. Hukuk önünde ve adalet terazisinde neyin ne olduğu zamanla anlaşılacaktır. 

 

Şimdi gelelim asıl meseleye. Vatan hainleri 15 Temmuz gecesi Milli İradenin kalbi olan Türkiye Büyük Millet Meclisini bombalamış, Genel Kurmay Başkanını rehin almış, milletin tanklarını millete karşı kullanmış ve 240 kahramanımızı şehit etmiştir. Amaç neydi? Darbe yapıp yönetime el koymak mı? Yoksa darbe yapıp sonrası vatanı satmak mıydı? Bence bunların darbe gibi bir niyeti yoktu. Bu kanı bozuk vatan hainlerinin amacı vatanı parçalamak ve birilerine peşkeş çekmekti. Bu vatana ihanettir ve vatana ihanetin affı yoktur. 

 

Kamuoyu merakla beklemektedir. Salıpazarı Fetö’den temizlendi mi? Bence hayır. Sırada eğitimci ve saz ekibi var. Fetö’ye hakareti hazmedemeyen ve bunu açıkça dillendirme cesareti bulan bu eğitimci ve saz ekibi sırasını bekleye dursun… Bir ilçede Kaymakam gidiyorsa, bunların hala kahraman edasında sokaklarda dolaşmasını ben hazmedemiyorum.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Devlet Pardon dedi... Siz Fetöcü değilmişsiniz.Önceki Haber

Devlet Pardon dedi... Siz Fetöcü değilmi...

KHK'larla Devlet YönetilmezSonraki Haber

KHK'larla Devlet Yönetilmez

Yorum Yazın

Fındık Bahçelerinde Külleme Hastalığı Uyarısı
Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonu!
Süresiz Nafaka Düzenlemesi İptal Edildi
Nefret Diliyle Siyaset Yapılmaz
Salıpazarı’nda Çocuk Oyunları Turnuvası Coşkuyla Tamamlandı
Tekkeköy'den Yürek Yakan Haber
Başarı Tesadüf Değil: Burs Sayısı 52’ye Çıktı
 Salıpazarı Güreş Şölenine Hazırlanıyor
Beton Yol Hizmetine Teşekkür Plaketi
Salıpazarı'nda Pazarlara Mevzuat Ayarı
Kurtlar Çakallara Yem Olmaz!
Salıpazarı’nda Diyaliz Hastalarına Müjde!
Fındıkta Tırpan Şoku! Günlük Yevmiye 7 Bin TL
Burhan Mucur: "Birliğimiz En Büyük Gücümüz"
Bayramlar Ölmedi, Biz İnsanlığımızı Kaybettik!
AK Parti Teşkilatı Bayramda Bir Araya Geldi
Çağlayan’da Kardeşlik Sofrası Kuruldu
Çarşamba-Ayvacık Yolunda Can Pazarı!
Salıpazarı’nda Bayramın Ruhu Meydanda Yaşandı
Siyasette Bazen Gitmeyi Bilmek Gerekir