KARAASLAN TEŞKİLATA SESLENDİ: TEK TEK ANLATACAĞIZ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
KARAASLAN TEŞKİLATA SESLENDİ: TEK TEK ANLATACAĞIZ
Abone ol
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, il yöneticileri ve ilçe başkanlarıyla referandum sürecini değerlendiren bir toplantı gerçekleştirdi.
mimart

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, il yöneticileri ve ilçe başkanlarıyla referandum sürecini değerlendiren bir toplantı gerçekleştirdi.

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeleri ve 17 ilçe başkanıyla, AK Parti İl Başkanlığı'nda referandum sürecinin değerlendirildiği bir toplantı gerçekleştirdi.

 

Toplantı sonrasında bir açıklama yapan Karaaslan, çok ciddi bir sürece girildiğini ve bu süreçte teşkilatların fikirlerinin çok önemli olduğunu belirterek, ''Teşkilatlarımız bizim için çok önemli. Halkın birebir nabzını tutan, bölgesinin gerçeklerini bilen, oradaki seçmen profilinin davranışlarını ölçen teşkilat üyelerimiz halk oylamasındaki yol haritamızın oluşmasında en büyük etken. Bizde ilçe başkanlarımız ve il yönetim kurulumuz ile süreci değerlendirdik. Mahalle başkanımızdan, genel merkeze kadar her bir teşkilat üyesinin katkısı çok önemli. 25 Şubat'ta Ankara'da gerçekleşecek büyük buluşma ile referandum sürecinin startını vereceğiz. Referandum sürecinde ana hedefimiz tüm vatandaşlarımıza ulaşmak. Anayasa değişikliği teklifinde ki maddeleri tek tek anlatmak. Bunu da bugüne kadar olduğu gibi davasına hizmet eden, özveri ile çalışan teşkilatlarımızın yanında büyük ve güçlü Türkiye idealinde buluşup, bu idealin gerçekleşmesi için evet diyecek tüm kesimlerle birlikte çalışacağız. Çünkü mesele Türkiye'' diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BAŞKANDAN; TAM DESTEK,HEP DESTEKÖnceki Haber

BAŞKANDAN; TAM DESTEK,HEP DESTEK

Emniyet şeridi sonu oldu.Sonraki Haber

Emniyet şeridi sonu oldu.

Yorum Yazın

Fındık Bahçelerinde Külleme Hastalığı Uyarısı
Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonu!
Süresiz Nafaka Düzenlemesi İptal Edildi
Nefret Diliyle Siyaset Yapılmaz
Salıpazarı’nda Çocuk Oyunları Turnuvası Coşkuyla Tamamlandı
Tekkeköy'den Yürek Yakan Haber
Başarı Tesadüf Değil: Burs Sayısı 52’ye Çıktı
 Salıpazarı Güreş Şölenine Hazırlanıyor
Beton Yol Hizmetine Teşekkür Plaketi
Salıpazarı'nda Pazarlara Mevzuat Ayarı
Kurtlar Çakallara Yem Olmaz!
Salıpazarı’nda Diyaliz Hastalarına Müjde!
Fındıkta Tırpan Şoku! Günlük Yevmiye 7 Bin TL
Burhan Mucur: "Birliğimiz En Büyük Gücümüz"
Bayramlar Ölmedi, Biz İnsanlığımızı Kaybettik!
AK Parti Teşkilatı Bayramda Bir Araya Geldi
Çağlayan’da Kardeşlik Sofrası Kuruldu
Çarşamba-Ayvacık Yolunda Can Pazarı!
Salıpazarı’nda Bayramın Ruhu Meydanda Yaşandı
Siyasette Bazen Gitmeyi Bilmek Gerekir