KARAASLAN ANKARA'DAN SAMSUN'A VİDEO KONFERANSLA BAĞLANDI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
KARAASLAN ANKARA'DAN SAMSUN'A VİDEO KONFERANSLA BAĞLANDI
Abone ol
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, ''Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığı olarak ülke çapında yürüteceğimiz projelerin ilk ve önemli adımlarını Samsun'umuzda atacağız'' dedi.
mimart
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, ''Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığı olarak ülke çapında yürüteceğimiz projelerin ilk ve önemli adımlarını Samsun'umuzda atacağız'' dedi.

Yoğun programları nedeniyle Ankara'da bulunan AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun İl Başkanlığı'nda düzenlenen AK Parti Çevre Şehir ve Kültür Başkanları toplantısına video konferans sistemi ile bağlandı.

Çevre, şehir ve kültür başkanlarına seslenen Karaaslan, ''Çevre Şehir Kültür Başkanlığı olarak çalışmalarımız aralıksız sürüyor. AK Parti Genel Merkezi çatısı altında kurulan Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı kurulmuş olması ve Samsun'u temsil eden bir vekil olarak bu birimin başkanlığına getirilmiş olmam ve de sizlerle bu çalışmaları yürütecek olmak heyecan verici. Bu heyecanı ilk günkü gibi paylaşıyorum. Bir yılı tamamladık. Önümüzde uzun bir süreç var. Sıfırdan yeni bir birimi kurmak çok kolay değil. Türkiye'nin bundan sonra çevre şehir ve kültür politikalarının şekilleneceği birimin kurucuları olmak bizler için ayrıca onur verici. Samsun il teşkilatında Oğuzhan Serinkaya'ya ve ilçe teşkilatlarında çevre şehir ve kültür biriminde görev alan arkadaşlara hayırlı olmasını diliyorum. Sizlerle birlikte işbirliği içinde Türkiye'de yürüteceğimiz projelerin önünü çekeceğiz. Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığı olarak ülke çapında yürüteceğimiz projelerin ilk ve önemli adımlarını Samsun'umuzda atacağız'' dedi.
 

Çevre, şehir ve kültür alanlarının kendi başına çok önemli ve derinlikli konular olduğunu belirten Karaaslan, ''Bu üç alanın kesiştiği ve ayrıştığı noktalar var. Özellikle genç arkadaşlarımız çevre konusunda, çevreyi korumak aynı zamanda kullanmak ve 2023 vizyonu çerçevesinde geleceğe taşımakla yükümlü. Bu yükümlülük her vatandaşın omuzlarında olduğu gibi en çok da bizim omuzlarımızda dolayısıyla yapacağımız çok çalışma var. İnşallah bunları birlikte devam ettireceğiz'' dedi.

Başkanlık olarak 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Fotoğraf Sergisi'ni hayata geçirdiklerini de hatırlatan Karaaslan, ''Ülke genelinde 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Fotoğraf Sergisi'ni açtık. O gece yaşananları unutmayacağız ve unutturmayacağız. Bunun için kültür boyutuyla bu işin önünde gidenler olacağız. Şehirlerimizde yaşanan darbe girişiminin ve milletin verdiği o destansı mücadelenin izlerini gelecek nesillere aktaracağız. Bu anlamda tekrar görevlerinizin hayırlı olmasını diliyorum'' diye konuştu.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Maganda kurşunu ile yaralandı!..Önceki Haber

Maganda kurşunu ile yaralandı!..

13 YAŞINDA KALBİNE YENİLDİ!..Sonraki Haber

13 YAŞINDA KALBİNE YENİLDİ!..

Yorum Yazın

19 Yıllık Cinayeti JASAT Çözdü
Tekne Alabora Oldu! 2 Kişinin Cansız Bedeni Bulundu
Ayvacık Yolunda Kaza: Sürücü Yaralandı
Üç Araç Çarpıştı, Yolcu Ağır Yaralandı
Zafer Partisi Bafra İlçe Başkanlığı Hizmete Açıldı
Salıpazarı’nda Er Meydanı Doldu Taştı
Polis Sorusunda Yakalandı!
İYİ Parti’den CHP İl Başkanlığına
Millî İrade İçin Aynı Meydanda Buluştular
Karanlık Gecenin Üzerinden 10 Yıl Geçti
Şehitler Dualarla Anıldı
Zeynep Çam Şampiyon Oldu, Kosova Biletini Kaptı
Başkan Refaettin Karaca’dan 15 Temmuz Mesajı
240 Bin Kadın Mikrokrediyle Kendi İşini Kurdu
Çarşamba Dörtyol’da Can Pazarı! 2’si Ağır 5 Yaralı
Bandırma Vapuru Yeni Yerinde
Fındıkta Çotanaklar Tek Tek Sayılıyor
Salıpazarılı Taekwondocular Samsun’u Salladı
Terme'nin Yüreğine Ateş Düştü
Çarşamba’da 12 Arı Kovanı Çalan Şüpheli Tutuklandı