KADINLAR VE AİLELER ÜCRETSİZ YARARLANACAK

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
KADINLAR VE AİLELER ÜCRETSİZ YARARLANACAK
Abone ol
Samsun Büyükşehir Belediyesi, kadınlar başta olmak üzere ailelerin sosyalleşmelerine yönelik Kadın Aile ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Kadıköy Mahallesi Kültür ve Yaşam Evi’ne, çay bahçesi açtı. Çayların ücretsiz verildiği alana, sadece aileler alınıyor.
mimart

Sosyal belediyecilik anlayışı ile vatandaşların hayatını kolaylaştırmaya çalışan ve her alanda kadın ve aile yapısının güçlendirilmesi için birçok çalışmaya imza atan Büyükşehir Belediyesi, 420 kadın ve çocuk kursiyerin eğitim gördüğü Kadıköy Mahallesi Kültür ve Yaşam Evi’ne ücretsiz çay bahçesi açtı. Kadın Aile ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı bünyesinde hizmet veren yaşam evin bahçesinde oluşturulan sosyal alanda, kadınlar ve çocukların yanı sıra aileler de faydalanıyor.

Sadece ücretsiz çay servisinin yapıldığı ve 6 personelin görev aldığı alan, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına göre dizayn edildi. Bölgedeki kadınlar, sosyal etkinliklerini, özel günlerini düzenleyebilecekleri çay bahçesine yiyeceklerini de kendileri getirebilecek. 50 kişi kapasitesine sahip bölgede çocuk oyun alanı da kısa sürede hizmete girecek.

Kadın Aile ve Toplum Hizmetleri Şube Müdür Vekili Arzu Baştuğ, “Başkanımız Mustafa Demir’in de talimatıyla 420 kursiyerimizin eğitim gördüğü Kadıköy Mahallesi Kültür ve Yaşam Evi aynı zamanda, kadınlarımıza ve ailelerimize çay bahçesi olarak da hizmet verecek. İlerleyen günlerde çay bahçemizde mahalle buluşmaları yapmayı planlıyoruz. Hafta içi hizmet veren alanımıza ailesiyle gelen herkesi alıyoruz. Kadınlarımız burada özel günlerini, toplantılarını da yapabilecekler. Çay servisimiz ücretsizdir” dedi.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
SALIPAZARI’NDA JANDARMADAN UYUŞTURUCU OPERASYONUÖnceki Haber

SALIPAZARI’NDA JANDARMADAN UYUŞTURUCU OP...

TERME’DE UYUŞTURUCU OPERASYONUSonraki Haber

TERME’DE UYUŞTURUCU OPERASYONU

Yorum Yazın

Üç Araç Çarpıştı, Yolcu Ağır Yaralandı
Zafer Partisi Bafra İlçe Başkanlığı Hizmete Açıldı
Salıpazarı’nda Er Meydanı Doldu Taştı
Polis Sorusunda Yakalandı!
İYİ Parti’den CHP İl Başkanlığına
Millî İrade İçin Aynı Meydanda Buluştular
Karanlık Gecenin Üzerinden 10 Yıl Geçti
Şehitler Dualarla Anıldı
Zeynep Çam Şampiyon Oldu, Kosova Biletini Kaptı
Başkan Refaettin Karaca’dan 15 Temmuz Mesajı
240 Bin Kadın Mikrokrediyle Kendi İşini Kurdu
Çarşamba Dörtyol’da Can Pazarı! 2’si Ağır 5 Yaralı
Bandırma Vapuru Yeni Yerinde
Fındıkta Çotanaklar Tek Tek Sayılıyor
Salıpazarılı Taekwondocular Samsun’u Salladı
Terme'nin Yüreğine Ateş Düştü
Çarşamba’da 12 Arı Kovanı Çalan Şüpheli Tutuklandı
Çarşamba’da 30 Bin Mersin Balığı Suya Salındı
LGS Sonuçları Açıklandı
Salıpazarı’nda Kırsal Altyapı Çalışmaları Sürüyor