İYİ PARTİ’DEN PTT TEPKİSİ! HAYRETLE İZLİYORUZ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İYİ PARTİ’DEN PTT TEPKİSİ! HAYRETLE İZLİYORUZ
Abone ol
​​​​​​​İyi Parti Salıpazarı İlçe Başkanı Şakir Şahin PTT Müdürlüğünün Şubeye dönüştürülmesine tepki gösterdi. Şahin “Yaşananları hayretle izliyoruz” dedi.
mimart

Başkan Şahin yaptığı yazılı açıklamada;

KAMU KURUMLARI BİRER BİRER GİDİYOR

Üzerinde geleceğe dönük, çağa ayak uyduracak hedeflerimiz ve hayallerimiz bulunan Salıpazarımız, mevcut yönetimin gazabından bir türlü kurtulamamaktadır. En hızlı, en güçlü ve en doğru şekilde merkez ilçelerimizle yarışır hale nasıl getiririz diye düşündüğümüz, çalıştığımız ilçemizde kamu hizmeti veren kurumlar birer birer kapanmaktadır.

Önce Adliye, Yedaş ve Tüketici Halem Heyeti kapatıldı. Şimdi de PTT Müdürlüğümüz kapatılarak Şubeye dönüştürüyor. 44 Mahallesi ve 20 bin nüfusu bulunan Salıpazarı’mızda PTT Merkez Müdürlüğü şubeye dönüştürülüyor. Kredi, PTT Bank işlemleri, HGS işlemleri gibi hizmetler, bundan böyle ilçemize 15 kilometre uzaktaki Çarşamba İlçesinde yapılacaktır.

MAHALLEYEM Mİ DÖNÜŞECEĞİZ

Biz ilçemizden dışarıya göçü nasıl önleriz, ilçemizi nasıl daha cazip hale getirebiliriz diye hedefler ortaya koyarken bu gelişmelerin yaşanması bizleri hayretlere düşürmüştür.

Memleketimizi yöneten idarecilerimizin, Salıpazarılı hemşerilerimize en konforlu yaşam hakkını nasıl tesis edebileceklerinin çalışmalarını yapması gerekirken, maalesef Salıpazarı’mızın ilçe hüviyetinden mahalle hüviyetine dönüştürülmesine sanki zemin hazırlanmaktadır.

İlçe insanımız ekonomik anlamda refaha ulaşabilmeyi, ekonomik sıkıntılardan sıyrılabilmeyi beklerken günlük yaşamlarında katlandıkları külfetlere yenileri eklenmektedir.

VATANDAŞA EZİYET

PTT Müdürlüğünün kapatılmasıyla birlikte en basit örnekle PTT Bank işlemi olan hemşerilerimiz, 15 kilometre uzakta Çarşamba’ya gitmek mecburiyetinde kalacaktır. Bunun ulaşım bedeli gibi ekstra yüklerinin yanı sıra birçok farklı külfetler de ortaya çıkacaktır. Belki yarım saatte halledebileceği işi 2 saatten önce halledemeyecektir. Dünyanın Covid-19 pandemisiyle mücadele verdiği bu süreçte, mutasyonlu virüsün de görülmeye başlanmasıyla birlikte nüfus hareketliliğinin en aza indirgenmesi gerekirken, Salıpazarılı bir kişi küçük bir banka işlemi için bile 30 kilometrelik bir seyahate mecbur bırakılacaktır. Bu da vatandaşımıza eziyetten başka bir şey değildir.

BİZE BUNU MU REVA GÖRÜYORLAR

Salıpazarı’nın olanaklarının arttırılması, zenginleştirilmesi gerekirken bu kamu kuruluşlarımızın faaliyetlerine neden son verilmektedir?

Sonraki adımlardan biri de Salıpazarı Belediyesi’nin lağvedilerek Çarşamba’ya mahalle olarak bağlanması filan mı hedeflenmektedir?

Salıpazarı bu kadar vizyonsuz bir yönetim anlayışını hak etmemektedir. Salıpazarı yıllardır karşı karşıya olduğu basiretsiz yönetim anlayışından dolayı sıkıştırılan, hapsedilen büyük potansiyelinin artık değerlendirilmesini istemektedir.

İlçemize reva görülen bu karar ve uygulamaları üzüntü ve hayretle izliyoruz.

Biz Salıpazarı’mızın kent kimliğine bürünmesini ülkü edinmişken, mevcut idareciler tarafından ilçemizin köhneleştirilmesine müsaade etmeyeceğiz.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
KAMYONET DEVRİLDİ! 3 YARALIÖnceki Haber

KAMYONET DEVRİLDİ! 3 YARALI

SAADET PARTİ’SİNDEN KAYMAKAMA ZİYARETSonraki Haber

SAADET PARTİ’SİNDEN KAYMAKAMA ZİYARET

Yorum Yazın

Salıpazarı’nda Emek, Üretim Ve Paylaşım Buluştu
Kalfalı’nın Üreten Elleri Alkış Topladı
Fındık Bahçelerinde Külleme Hastalığı Uyarısı
Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonu!
Süresiz Nafaka Düzenlemesi İptal Edildi
Nefret Diliyle Siyaset Yapılmaz
Salıpazarı’nda Çocuk Oyunları Turnuvası Coşkuyla Tamamlandı
Tekkeköy'den Yürek Yakan Haber
Başarı Tesadüf Değil: Burs Sayısı 52’ye Çıktı
 Salıpazarı Güreş Şölenine Hazırlanıyor
Beton Yol Hizmetine Teşekkür Plaketi
Salıpazarı'nda Pazarlara Mevzuat Ayarı
Kurtlar Çakallara Yem Olmaz!
Salıpazarı’nda Diyaliz Hastalarına Müjde!
Fındıkta Tırpan Şoku! Günlük Yevmiye 7 Bin TL
Burhan Mucur: "Birliğimiz En Büyük Gücümüz"
Bayramlar Ölmedi, Biz İnsanlığımızı Kaybettik!
AK Parti Teşkilatı Bayramda Bir Araya Geldi
Çağlayan’da Kardeşlik Sofrası Kuruldu
Çarşamba-Ayvacık Yolunda Can Pazarı!