İYİ PARTİ’DE SEÇİM HEYECANI! GÜVEN TAZELEDİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İYİ PARTİ’DE SEÇİM HEYECANI! GÜVEN TAZELEDİ
Abone ol
İyi Parti Salıpazarı 2. Olağan Kongresi yapıldı.Mevcut Başkan Şakir Şahin yeniden İlçe Başkanlığına seçildi.

Salıpazarı Ziraat Odası Konferans Salonunda yapılan Kongreye İyi Parti İl Başkanı Av. Recep Güleroğlu, MHP Samsun eski Milletvekili Cemalettin Şimşek, İyi Parti İlçe Başkanları, İl Başkan Adayları, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, Ak Parti İlçe Başkanı İsmail Yaman ve partililer katıldı.

Divan Kurulunun teşekkülü,Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan İyi Parti 2. Olağan Kongresinde faaliyet raporu okundu ve oylanarak kabul edildi.

Siyasi konuşmalar bölümünde İyi Parti Salıpazarı İlçe Başkanı Şahin “İYİ Parti’yi Salıpazarı’nda kuramazsınız dediler, tebessüm ettik ve birbirinden cesur yol arkadaşlarımla gereken cevabı verdik. Bizler artık 3 yıllık geçmişe, tecrübeye ve hikayeye sahip olan kocaman bir aileyiz. Her türlü baskı ve iftiraya rağmen genel seçimlere girerek başımızı öne eğmeden mücadelemizi verdik ve İYİ Partimizin Salıpazarı’ndaki varlığını kabul ettirdik. Ardından gerçekleşen yerel seçimlerde bizim olmadığımız senaryolar yazılmasını arzu edenlerin uykularını kaçırdık.”dedi.

Başkan Şahin konuşmasını şöyle sürdürdü;

Devletin ve dolayısıyla Salıpazarı’nın tüm imkânı kullanan rakibimizle orantısız şartlarda mücadele ettik. Köy köy,mahalle mahalle, sokak sokak Salıpazarı’nın iktidar alternatifi olabilmeyi başardık.

Kuruluşumuzdan itibaren karşı karşıya olduğumuz hakaretler, iftiralar tarafımıza yöneltilmeye istikrarlı bir şekilde devam etti. Ankara’nın atmosferine kapılan bazı arkadaşlarımız bu heyecan ve tutkularına yenik düşerek aynı düğün çorbasına kaşık salladığı, aynı cenazeye omuz verdiği eşini, dostunu, komşusunu öyle olmadığını bildiği halde bu gibi hakaret ve iftiralarla nasiplendirdi. Bizleri en çok üzen de dost bildiklerimizin böyle davranışlara yönelmesi oldu.

Ben 25 yıl istihbaratçı olarak, 8 yıl Güneydoğu Anadolu’da eli kanlı terör örgütü PKK ile mücadele ettim. Batı’da marjinal terör örgütleri ve islamı kullanan domuz bağcı Hizbullah terör örgütüyle mücadele ettim. Dolayısıyla benden ve benimle yol yürüyen dava arkadaşlarımdan vatan hainliği yaratmak riyakârlıktır, ucuzluktur, namussuzluktur.

Biz partimizi kurarken kimse gömleğini değiştirmesin ama vatanseverlik ceketini giyerek gelsin. Vatanseverlik ceketi üzerinde olan herkese kapımız açık. Dün olduğu gibi bugün de yarın da milleti barıştıran, milletin kucaklaşmasına vesile olan sevgi diline sarılmaktan geri durmayacağız. Dilerim bundan sonra da siyasetimiz bu eksende şekillenir.”dedi.

Yeniden Salıpazarı İYİ Parti İlçe Başkanlığı görevine seçilen Şakir Şahin’in Yönetim Kurulunda şu isimler yer aldı.

  1. Cengiz Tarhan – Eczacı
  2. Veysel Aslan – Futbol Antrenörü ve çiftçi
  3. Metin Uçan – Esnaf
  4. Fikret Düzenli – Esnaf
  5. Anıl Aratma – Esnaf
  6. Ahmet Keleş – İnşaat Ustası
  7. Naci Şensoy – Tarımsal Girişimci
  8. Ahmet Kaya – Kamu Emeklisi
  9. Hasan Keskin – Kamu Emeklisi
  10. Neriman Sağlam – Esnaf
  11. Orhan Demir – Esnaf
  12. Ayla Yılmaz – Ev Hanımı
  13. Emine Karaca – Ev Hanımı
  14. Hikmet İnce – İnşaat Mühendisi
  15. Yüksel Güven – Emekli Subay
  16. Şükriye Güven – Kamu Emeklisi
  17. Murat Torun – Esnaf
  18. Mehmet Berberoğlu – Emekli Muhtar
  19. Emine Bakan – Ev Hanımı
  20. Ali Fuat Kesimoğlu – Emekli
  21. Mehmet Kaloğlu – Emekli
  22. Velittin Peker – Kimya Mühendisi

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
AYVACIK YOLUNDA KAZA!Önceki Haber

AYVACIK YOLUNDA KAZA!

TRAKTÖR DEVRİLDİ! 3 YARALISonraki Haber

TRAKTÖR DEVRİLDİ! 3 YARALI

Yorum Yazın