İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANI ŞAHİN “İKİ KELAM EDECEK YÜZLERİ YOK”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANI ŞAHİN “İKİ KELAM EDECEK YÜZLERİ YOK”
Abone ol
​​​​​​​İyi Parti Salıpazarı İlçe Başkanı Şakir Şahin Samsun Büyükşehir Belediyesindeki rüşvet olayı ile ilgili açıklamalarda bulundu.Başkan Şahin “Bu skandala dair iki kelam edecek yüzlerinin kalmadığının farkındayız” dedi.
mimart

Yakalandığı Kovid-19 nedeni ile bir süre evinde tedavi gören İyi Parti Salıpazarı İlçe Başkanı Şakir Şahin sağlık durumunun iyi olduğunu belirterek bu süreçte kendisine geçmiş olsun temennilerinde bulunan herkese teşekkür etti.

Başkan Şahin gazetemize yaptığı açıklamada;

“TEDAVİMİN SONUNA YAKLAŞTIM”

Bir süredir Covid-19 enfeksiyonu nedeniyle tedavi görmekteydim. Ancak bugün geldiğimiz süreçte artık iyileşme sürecimin sonuna yaklaşmış bulunmaktayım.

Öncelikle yaşamış olduğum bu zorlu periyotta şahsım için sıhhat dileğinde bulunan herkese teşekkürlerimi sunuyorum.

Geçirdiğimiz bu zorlu günlerde her ne kadar sokaklardan fiilen uzak kalsam da ilçemizin ve şehrimizin gündemini tedavi sürecime paralel olarak takip etmeye çalıştım.

“AHLAK DIŞI”

Elbette bu süreçte bizleri en çok kahreden, Samsun Büyükşehir Belediyemiz bünyesinde vuku bulan ahlak dışı olay olmuştur.

Bugüne kadar yazılanları çizilenleri, söylenenleri duyulanları okuduk ve dinledik.

“ENDİŞE VERİCİ”

Kendilerine her vicdan sahibi insanın alması gerektiği kadar mahcubiyet yükü alması gerekenlerin ciddiyetsizliği ve kayıtsızlığı hemşehrilerimiz adına bizleri endişeye sevk etmiştir.

Yolsuzluğa bulaşan şahsın, Samsun Büyükşehir Belediyesi’nde aldığı göreve kadar giden mesleki serüveni “Alice Harikalar Diyarında” adlı romana eşdeğer bir senaryoya sahiptir.

Hemşehrilerimizin kendilerini yönetmesi için yetki verdiği makamların yaptığı absürt açıklamalar ise bu skandalın vahametini bambaşka bir boyuta götürmüştür.

Hz. Ömer’in mum kıssasını kendi geleneklerinin manifestosuna atfedenler, geçmişte yaşanan benzer olaylarda gösterdikleri tavrı tekrarlamıştır.

“MUMLARI ÜFLEYEREK AYIP ÖRTÜLMEZ”

Her fırsatta Hz. Ömer’in devletin mumunu kullanırken gösterdiği derin hassasiyeti kendilerine uyarlayanlar, maalesef kendi partilerinin seçildiği Samsun Büyükşehir Belediyesi’nde yaşanan vurgun karşısında mumları üfleyerek bu ayıbı karartmaya gayret etmişlerdir.

Bu olayın bir benzeri kendilerinden gayri herhangi bir partili belediyede vuku bulsaydı, kamuoyunun bütün projektörlerini bahse konu meseleye çevirerek bu olayı her türlü iletişim enstrümanlarıyla ele alırlardı.

“MHP NEDEN SUSUYOR”

Biz, Ak Parti’nin 3 Y’yi yani yolsuzluk, yoksulluk ve yasakları bitirmek için geliyoruz dediği 20 yıllık iktidarının sonunda sahip olduğu karne itibarıyla yaşanan bu skandala dair iki kelam edecek yüzlerinin kalmadığının farkındayız. Ancak Ak Parti’den gelmeyen sesi, en azından Cumhur İttifakı’nın diğer ortağı MHP’den duymak isterdik. Milliyetçi Hareket Partisi bu mesele karşısında neden susmaktadır?

Politikaları ve iktidarları hususunda ittifak yapanlar, ayıpları ve yanlışları hususunda da mı ittifak halindedir?

Geçmişte Ak Parti’nin yolsuzluk başlığı altında işlediği ayıpları seçim kampanyasının ana teması haline getirecek cesaret ve dürüstlükte olan MHP’yi bugün sessiz kalmaya sevk eden sebepler nedir?

Bahse konu şahsın yükselişinde MHP’ye dokunan bir sayfa mı vardır? Yoksa MHP neden susmaktadır?

Bununla birlikte 31 Mart 2019 seçimlerinde vatandaştan Samsun şehrinin maddi ve manevi emanetini alan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir neden hiçbir açıklama yapmamaktadır?

Samsunluları mı kale almamaktadır? Bu şehrin basın mensuplarını mı küçük görmektedir?

“PEŞİNİ BIRAKMAYACAĞIZ”

Sayın Mustafa Demir başta olmak üzere bu meselede kum tanesi kadar sorumluluğu olan herkes sustuğu sürece bu yolsuzluk skandalda hissedar olduğu yönünde şüpheler her geçen gün artacaktır. Biz bu meselenin peşini İYİ Parti olarak bırakmayacağız. Cumhur İttifakı’nın paydaşları, hemşehrilerimizin kendilerine yüklediği sorumluluğun farkında olmayabilirler. Ancak biz İYİ Parti olarak, hemşehrilerimizin bizlere yüklediği denetleme ve sorgulama sorumluluğunun gayet farkındayız. Ve bu sorumluluğumuzu en son noktasına kadar yerine getirmekten geri durmayacağız.

 

 

 

 

 

 

                                           

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ÇARŞAMBA’NIN  GECE GÖRÜNTÜLERİ BÜYÜLEDİÖnceki Haber

ÇARŞAMBA’NIN  GECE GÖRÜNTÜLERİ BÜYÜLEDİ

MUHSUR KALAN KÖPEĞİ İTİFAİYE EKİPLERİ KURTARDISonraki Haber

MUHSUR KALAN KÖPEĞİ İTİFAİYE EKİPLERİ KU...

Yorum Yazın

Salıpazarı’nda Emek, Üretim Ve Paylaşım Buluştu
Kalfalı’nın Üreten Elleri Alkış Topladı
Fındık Bahçelerinde Külleme Hastalığı Uyarısı
Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonu!
Süresiz Nafaka Düzenlemesi İptal Edildi
Nefret Diliyle Siyaset Yapılmaz
Salıpazarı’nda Çocuk Oyunları Turnuvası Coşkuyla Tamamlandı
Tekkeköy'den Yürek Yakan Haber
Başarı Tesadüf Değil: Burs Sayısı 52’ye Çıktı
 Salıpazarı Güreş Şölenine Hazırlanıyor
Beton Yol Hizmetine Teşekkür Plaketi
Salıpazarı'nda Pazarlara Mevzuat Ayarı
Kurtlar Çakallara Yem Olmaz!
Salıpazarı’nda Diyaliz Hastalarına Müjde!
Fındıkta Tırpan Şoku! Günlük Yevmiye 7 Bin TL
Burhan Mucur: "Birliğimiz En Büyük Gücümüz"
Bayramlar Ölmedi, Biz İnsanlığımızı Kaybettik!
AK Parti Teşkilatı Bayramda Bir Araya Geldi
Çağlayan’da Kardeşlik Sofrası Kuruldu
Çarşamba-Ayvacık Yolunda Can Pazarı!