Fanatik Damat, Nikâhtan Önce Eşiyle Stada Gitti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Fanatik Damat, Nikâhtan Önce Eşiyle Stada Gitti
Abone ol
Yılport Samsunspor taraftarı Furkan Ocak(23), nikâhtan önce eşi ile birlikte Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nu gezdi, düğün fotoğraflarını burada çektirdi.
mimart

Terme'de market kasiyeri olarak çalışan Furkan Ocak, nişanlısı Hilal Kabaş ile dünyaevine girdi. Yılport Samsunspor taraftarı olan Ocak, nikâh öncesi gelin aracına, 'Bir gülüşü var, sanırsın Samsunspor sahaya çıkıyor' yazdırdı.

Stadyumda açıklama yapan Furkan Ocak, taraftarı oldukları Samsunpor'u çok sevdiğini dile getirerek, "Çok mutluyum, sevdiğimi aldım, aşkıma koştum. Bugün düğünümüz var. Samsunspor sevgisi anlatılmaz yaşanır. Şehrimizin takımı daha ne söyleyeyim." ifadelerini kullandı.

Gelin Hilal Kabaş ise, "Furkan ile tanıştıktan sonra futbola olan ilgim arttı. Eşim getirirse seve seve Samsunspor maçlarına gelirim. Benden çok sevmeyecekse Samsunspor'u sevebilir. Deplasmana da gidebilir." diye konuştu.

Çift ziyaret sonrası Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç tarafından kıyılan nikâh ile dünya evine girdi. Nikâh defterlerinin imzalanmasının ardından yakınlarıyla birlikte doyasıya eğlendi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Muhtar Tutuklandı!Önceki Haber

Muhtar Tutuklandı!

5 Bin Kasa Palamut Bir Saatte TükendiSonraki Haber

5 Bin Kasa Palamut Bir Saatte Tükendi

Yorum Yazın

Nefret Diliyle Siyaset Yapılmaz
Salıpazarı’nda Çocuk Oyunları Turnuvası Coşkuyla Tamamlandı
Tekkeköy'den Yürek Yakan Haber
Başarı Tesadüf Değil: Burs Sayısı 52’ye Çıktı
 Salıpazarı Güreş Şölenine Hazırlanıyor
Beton Yol Hizmetine Teşekkür Plaketi
Salıpazarı'nda Pazarlara Mevzuat Ayarı
Kurtlar Çakallara Yem Olmaz!
Salıpazarı’nda Diyaliz Hastalarına Müjde!
Fındıkta Tırpan Şoku! Günlük Yevmiye 7 Bin TL
Burhan Mucur: "Birliğimiz En Büyük Gücümüz"
Bayramlar Ölmedi, Biz İnsanlığımızı Kaybettik!
AK Parti Teşkilatı Bayramda Bir Araya Geldi
Çağlayan’da Kardeşlik Sofrası Kuruldu
Çarşamba-Ayvacık Yolunda Can Pazarı!
Salıpazarı’nda Bayramın Ruhu Meydanda Yaşandı
Siyasette Bazen Gitmeyi Bilmek Gerekir
Ömer Minuz: “Bayramlar Gönülleri Birleştirir”
MHP’li Düzenli’den Birlik Ve Beraberlik Vurgusu
Kaymakam Beyazıt’tan Bayram Mesaisi