Esnafa Nefes Aldıracak Kredi Paketi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Esnafa Nefes Aldıracak Kredi Paketi
Abone ol
Salıpazarı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatif Başkanı Adem Osma yeni açıklanan kredi paketi ile esnafımız rahat bir nefes alacak” dedi.
mimart

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, esnafa kredi kolaylığı sağlayacak olan yeni kredi limitleri ile ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Başkan Osma “Esnafımızın yeni bir yük altına girmesini istemiz ama borcunu ödeyemeyen ve takibe düşmüş esnaflarımız bu uygulama ile rahat bir nefes alacaktır”dedi.

Salıpazarı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatif Başkanı Adem Osma yaptığı açıklamada açıklanan paketin detaylarını anlattı.

Buna göre;

Esnaflarımız Halkbank vasıtasıyla 60 ay vadeyle ve yüzde 7,5 faiz oranıyla istifade edebilecekleri 100 milyar liralık bir kredi kampanyasından faydalanabilecek.

Kredi üst limitleri, 350 bin liradan 500 bin liraya, iş yeri edindirme ve taşıt kredisi limiti 1 milyon liradan 1,5 milyon liraya yükseltildi.

Halkbank'tan kredi kullanıp da takibe düşen esnafa 6 aya kadar geri ödemesiz, 36 aya kadar vadeli, yüzde 4 faizli krediyle borcunu tasfiye imkânı sağlanacak.

Genç girişimciler için ise sıfır faizli kredi limiti 100 bin liradan 300 bin liraya yükseldi, yaş sınırı da 30'dan 35'e çıktı.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Salıpazarı Belediyespor’da Hazırlıklar SürüyorÖnceki Haber

Salıpazarı Belediyespor’da Hazırlıklar S...

Narenciye Yüklü Tır Devrildi! 2 YaralıSonraki Haber

Narenciye Yüklü Tır Devrildi! 2 Yaralı

Yorum Yazın

Fındık Bahçelerinde Külleme Hastalığı Uyarısı
Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonu!
Süresiz Nafaka Düzenlemesi İptal Edildi
Nefret Diliyle Siyaset Yapılmaz
Salıpazarı’nda Çocuk Oyunları Turnuvası Coşkuyla Tamamlandı
Tekkeköy'den Yürek Yakan Haber
Başarı Tesadüf Değil: Burs Sayısı 52’ye Çıktı
 Salıpazarı Güreş Şölenine Hazırlanıyor
Beton Yol Hizmetine Teşekkür Plaketi
Salıpazarı'nda Pazarlara Mevzuat Ayarı
Kurtlar Çakallara Yem Olmaz!
Salıpazarı’nda Diyaliz Hastalarına Müjde!
Fındıkta Tırpan Şoku! Günlük Yevmiye 7 Bin TL
Burhan Mucur: "Birliğimiz En Büyük Gücümüz"
Bayramlar Ölmedi, Biz İnsanlığımızı Kaybettik!
AK Parti Teşkilatı Bayramda Bir Araya Geldi
Çağlayan’da Kardeşlik Sofrası Kuruldu
Çarşamba-Ayvacık Yolunda Can Pazarı!
Salıpazarı’nda Bayramın Ruhu Meydanda Yaşandı
Siyasette Bazen Gitmeyi Bilmek Gerekir