
İstanbul-Samsun-Salıpazarılılar Dernek Başkanı Hasan Keskin Belediye Başkanı Halil Akgül’ü makamında ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 19 Ocak’ta Cumhur İttifakının Adayı olarak mevcut başkan Halil Akgül’ü açıklamasının ardından hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.
Merkezi İstanbul Bağcılar’da bulunan ve Sivil Toplum Kuruluşları içinde en aktif bir şekilde rol alan İst-Sal-Der Başkanı Hasan Keskin Başkan Akgül’ü makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
"ORTAK PAYDAMIZ SALIPAZARI"
Dernek Başkanı Keskin “Çıkmış olduğunuz bu yolda şahsınıza ve ekibinize başarılar diliyorum. Bizlerin STK olarak ve sizlerinde mahalli idareceler olarak tek gayemiz Salıpazarı’na ve insanlarımıza hizmet etmek. O nedenledir ki ortak paydamız Salıpazarı’dır.” Dedi.
Belediye Başkanı ve Ak Parti Salıpazarı Belediye Başkan Adayı Halil Akgül “Dernek Başkanımız Hasan Keskin’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. İstanbul’da Salıpazarılılar adına çok güzel ve önemli işler yaptığını biliyorum. Zaman zaman çeşitli proğramlarına katılıyorum. Hemşehrilermizi bir arada tutan, maddi ve manevi olarak yanlarında olan Dernek Başkanı Hasan Keskin ve yönetimini tebrik ediyor. Derneğe kazandırdıkları yeni hizmet binasının ise hayırlı olmasını diliyorum.
"YOLUMUZ HİZMET YOLU"
Çıkmış olduğumuz yol, vatandaşlarımıza hizmet yoludur. İlçemizi bir adım daha ileriye götürmenin derdi içindeyiz. Mevla’m hakkımızda ne hayırlı ise onu nasip etsin”dedi.
























Yorum Yazın