DEMİRTAŞ, “HER MAHALLEYE EŞİT HİZMET TAŞIYORUZ”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
DEMİRTAŞ, “HER MAHALLEYE EŞİT HİZMET TAŞIYORUZ”
Abone ol
İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “Halkımıza en doğru ve hızlı hizmeti sunmanın yanı sıra eşit bir hizmet anlayışına da büyük önem veriyoruz" dedi.
mimart

lkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş tarafından, vatandaşların taleplerinin ilk ağızdan iletilmesi ve mahallelere çok daha hızlı bir şekilde hizmet götürülmesi amacı ile başlatılan 'Belediye Mahallenizde' projesi hızla devam ediyor. Her hafta farklı bir mahalleye kurulan hizmet çadırında vatandaşların talepleri dinleniyor. Belediyenin tüm birimlerinin bir arada bulunduğu çadırda sorunlara çözüm üretmenin yanı sıra İlkadım Belediyesi Sağlık Hizmetleri Müdürlüğü personelleri tarafından vatandaşlara ücretsiz şeker ölçümü yapılmakta.

DOĞRU TESPİT, HIZLI ÇÖZÜM

Mahallelerin eksiklerinin çözüme kavuşması amacı ile gerçekleştirilen projeyle her mahallenin öncelikli sorunları ön plana alınarak doğru tespit yapılıyor. Yerinde ve doğru bir tespit sonrası belediye ekiplerince yapılan çalışmalarla sorunlar hızlı bir şekilde çözüme kavuşuyor.

İLKADIM’IN TÜM MAHALLELERİ GÜZELLEŞİYOR

Büyük bir beğeni toplayan projenin vatandaşlar tarafından gördüğü ilgiye teşekkür eden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “Halkımıza en doğru ve hızlı hizmeti sunmanın yanı sıra eşit bir hizmet anlayışına da büyük önem veriyoruz. İlkadım’ın her mahallesi bizim için aynı öneme sahip ve her vatandaşımız bu hizmetlerden eşit faydalanmalıdır. Belediye Mahallemizde projemizle merkez mahalle ve ya uzak mahalle gibi bir ayrıma fırsat vermeden çalışmalarımızı halkımızla birlik ve beraberlik içerisinde yürütme şansı buluyoruz. Hem projemize gösterdikleri ilgiden ötürü hem de verdikleri desteklerden ötürü İlkadımlı hemşehrilerimize yürekten teşekkür ederim” diye konuştu. 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
'ÇIKMAZ SOKAKTAN’ ÇIKMAYA KARARLIYIZÖnceki Haber

'ÇIKMAZ SOKAKTAN’ ÇIKMAYA KARARLIYIZ

VALİ KAYMAK: “TÜRKİYE’DE MİLAT OLACAK”Sonraki Haber

VALİ KAYMAK: “TÜRKİYE’DE MİLAT OLACAK”

Yorum Yazın

19 Yıllık Cinayeti JASAT Çözdü
Tekne Alabora Oldu! 2 Kişinin Cansız Bedeni Bulundu
Ayvacık Yolunda Kaza: Sürücü Yaralandı
Üç Araç Çarpıştı, Yolcu Ağır Yaralandı
Zafer Partisi Bafra İlçe Başkanlığı Hizmete Açıldı
Salıpazarı’nda Er Meydanı Doldu Taştı
Polis Sorusunda Yakalandı!
İYİ Parti’den CHP İl Başkanlığına
Millî İrade İçin Aynı Meydanda Buluştular
Karanlık Gecenin Üzerinden 10 Yıl Geçti
Şehitler Dualarla Anıldı
Zeynep Çam Şampiyon Oldu, Kosova Biletini Kaptı
Başkan Refaettin Karaca’dan 15 Temmuz Mesajı
240 Bin Kadın Mikrokrediyle Kendi İşini Kurdu
Çarşamba Dörtyol’da Can Pazarı! 2’si Ağır 5 Yaralı
Bandırma Vapuru Yeni Yerinde
Fındıkta Çotanaklar Tek Tek Sayılıyor
Salıpazarılı Taekwondocular Samsun’u Salladı
Terme'nin Yüreğine Ateş Düştü
Çarşamba’da 12 Arı Kovanı Çalan Şüpheli Tutuklandı