CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN 19 MAYIS'TA SAMSUN'DA

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN 19 MAYIS'TA SAMSUN'DA
Abone ol
AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 19 Mayıs etkinlikleri çerçevesinde Samsun'da gerçekleştireceği temasları değerlendirdi.
mimart

AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, 19 Mayıs 1919'un 100. sene-i devriyesi kapsamında Samsun'u ziyaret edecek olan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Samsun Programı hakkında açıklamalarda bulundu. 100. yıl etkinliklerinin devam ettiğini belirten Başkan Aksu, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle 19 Mayıs pazar günü yine çeşitli kutlamalar gerçekleştireceğiz. 19 Mayıs'ta Samsun bir kez daha tarihi bir gün yaşayacak" dedi.

100. YILDA 100 ETKİNLİK

19 Mayıs 1919'un 100. yılı dolayısıyla Samsun'da yoğun bir kutlama programı yaşandığını belirten Başkan Esan Aksu, "Uluslararası Robot Yarışması, 6 bin yarışmacının katılımıyla Samsun'da gerçekleştirildi. Ayrıca 41. Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği 40 ülkeden çocukaların katılımıyla yine şehrimizde gerçekleştirildi. Bunların yanında şu ana kadar çeşitli branşlarda ve değişik kategorilerde bir çok etkinlik yapıldı. Samsun'un dünyaya tanıtımı noktasında bu tür organizasyonları son derece önemli olarak değerlendiriyoruz. Yıl sonuna kadar 19 Mayıs etkinlikleri devam edecek. 19 Mayıs Pazar günü ise Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle yoğun bir kutlama programı yaşanacak" diye konuştu.

CUMHURBAŞKANIMIZ 4 AYDA 3. KEZ GELİYOR

Başkan Aksu, "Cumhurbaşkanımız'ın Samsun'a ayrı bir sevgisi var, bunu her dönemde fazlasıyla müşahade ediyoruz. Kendileri bu yıl içerisinde 3. kez şehrimize gelmiş olacak. 19 Ocak'ta ve 3 Mart'ta Samsun'daydılar. Şimdi 19 Mayıs'ta da Samsun'da olacaklar. Bu durum Cumhurbaşkanımızın Samsun'a ne kadar büyük önem verdiğini gösteriyor. Zaten Samsunlu hemşehrilerimiz de bunun bilincinde. Samsun, 19 Mayıs 1919'un 100. yıl kutlamaları kapsamında Cumhurbaşkanımız Recep Rayyip Erdoğan'ı misafir ederek ve aynı yıl içerisinde 3. kez kendisini ağırlayarak tarihi anlarından birini yaşayacak" dedi.

 CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN PROGRAMI

 Başkan Aksu sözlerini şöyle sürdürdü:

"Etkinlikler çerçevesinde 19 Mayıs Pazar günü saat 13.30'da Samsun Tütün İskelesi'nde (Kurtuluş Yolu) 16 Mayıs'ta İstanbul'dan yola çıkan Piri Reis gemisi ile Samsun'a gelen gençler tarafından Samsun'a ulaştırılan ve yine Dragon Bot yoluyla Samsun'a getirilen bayraklar Sayın Cumhurbaşkanımıza takdim edilecektir. Bu vesileyle Sayın Cumhurbaşkanımız, burada katılımcılara ve hemşehrilerimize hitap edecektir. Ardından Sayın Cumhurbaşkanımız, Tekkeköy Yaşar Doğu Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek olan "1919 Bitmeyen Yolculuk" adlı dramatik sahne gösterisini izleyecektir. Cumnhurbaşkanımız iftarını da Samsun'da yapacaktır."


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ENGELLİLER TRAFİK DENETİMİNDEÖnceki Haber

ENGELLİLER TRAFİK DENETİMİNDE

SAMSUN'DA SON DAKİKA! KAZI ÇALIŞMALARI BAŞLADISonraki Haber

SAMSUN'DA SON DAKİKA! KAZI ÇALIŞMALARI B...

Yorum Yazın

Fındık Bahçelerinde Külleme Hastalığı Uyarısı
Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonu!
Süresiz Nafaka Düzenlemesi İptal Edildi
Nefret Diliyle Siyaset Yapılmaz
Salıpazarı’nda Çocuk Oyunları Turnuvası Coşkuyla Tamamlandı
Tekkeköy'den Yürek Yakan Haber
Başarı Tesadüf Değil: Burs Sayısı 52’ye Çıktı
 Salıpazarı Güreş Şölenine Hazırlanıyor
Beton Yol Hizmetine Teşekkür Plaketi
Salıpazarı'nda Pazarlara Mevzuat Ayarı
Kurtlar Çakallara Yem Olmaz!
Salıpazarı’nda Diyaliz Hastalarına Müjde!
Fındıkta Tırpan Şoku! Günlük Yevmiye 7 Bin TL
Burhan Mucur: "Birliğimiz En Büyük Gücümüz"
Bayramlar Ölmedi, Biz İnsanlığımızı Kaybettik!
AK Parti Teşkilatı Bayramda Bir Araya Geldi
Çağlayan’da Kardeşlik Sofrası Kuruldu
Çarşamba-Ayvacık Yolunda Can Pazarı!
Salıpazarı’nda Bayramın Ruhu Meydanda Yaşandı
Siyasette Bazen Gitmeyi Bilmek Gerekir