Çarşambaspor’da Gümüshane Mesaisi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çarşambaspor’da Gümüshane Mesaisi
Abone ol
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4. Grupta mücadele eden Çarşambaspor, Gümüşhanespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.
mimart

Kendi evinde oynadıkları Samsun Büyükşehir Belediye Spor maçına ilişkin konuşan Çarşambaspor Teknik Direktörü Mehmet Seçkin açıklamalarda bulundu.

Yeşil beyazlı takım Çarşambaspor, geçtiğimiz hafta sonu kendi evinde oynadığı Samsun Büyükşehir Belediye Spor maçında 2-2 berabere kalarak 1 puan kazanmıştı. Bu hafta da, 3 puan almak için hafta sonu deplasmanda oynayacak olduğu Gümüşhanespor maçı hazırlıklarını, Çarşambaspor Tesisleri’nde sürdürüyor. 

“Kazanma alışkanlığımız olmuştu”

Oynadıkları maçta 2-2’lik bir skorla 1 puan kazanan yeşil beyazlı takım Çarşambaspor’un Teknik Direktörü Mehmet Seçkin, hiç beklemedikleri anda erken gol yediklerini söyleyerek, “Samsun derbi maçıydı. Kazanma alışkanlığımız olmuştu. Buna şimdilik ara verdik diyelim. Ancak çok erken olarak hiç beklemediğimiz bir anda gol yedik. On rağmen oyuncularımız bu skordan hiç etkilenmeden daha ilk yarıdan itibaren beraberliği sağlayabilecek oyun  oynadık. İkinci yarı planladığımız her şey bizim adımıza iyi gidiyordu. Galibiyeti kazanacak süremiz de vardı. Ancak futbolda bazen her şey sizin istediğiniz gibi olmuyor. Rakibe de saygı duymak gerekiyor. İyi bir mücadele oldu. Geriden gelerek 1 puan aldığımız için çok mutlu olmasak da yarış içerisinde olmak anlamlıydı.” Şeklinde konuştu.

“Oynanmadan kazanılmıyor”

Hafta sonu deplasmanda karşılaşacak oldukları Gümüşhanespor maçına ara vermeden antrenman hazırlıklarını sürdürdüklerini belirten Teknik Direktör Seçkin, “Hiçbir maç oynanmadan kazanılmıyor. Hiçbir maç da kağıt üzerinde göründüğü gibi kolay olmuyor. Öncelikle çok ciddi mücadele etmek lazım. Doğru hazırlanmak lazım. Oyuncularımız ile yaptığımız toplantıda oynadığımız maçı geride bırakarak tüm konsantremizi Gümüşhane maçına verdik.” İfadelerini kullandı.

“Eksiğimiz yok”

Önemli bir eksiklerinin olmadığını belirten Mehmet Seçkin, “Geçen hafta 2 sakat oyuncumuz vardı. Engin ve Hasan sakattı. Engin düzeldi, aramızda olacak ama Hasan bu hafta da aramızda olamayacak. Kart cezalımız yok. Önemli bir eksiğimiz de yok.” Cümlelerini kullandı.

“Böyle bir coşku bekliyordum”

Her maç sonrası verdiği röportaj da taraftarların her hafta arttığının altını çizen Seçkin, “Bir gün inşallah karşı tribünde dolacak. Bunlar hep neticelerle alakalı. Demek ki taraftarı biraz daha heyecanlandırmamız gerekiyor. Bu maçta böyle bir coşku, böyle bir taraftar grubu bekliyordum. Daha iyi olacağını düşünüyorum. Önemli olan bizim kazanma alışkanlığımızın devam etmesi.” Dedi.

Yeşil beyazlı takım Çarşambaspor, hafta sonu oynayacak olduğu maçın antrenman çalışmalarına son gaz devam ediyor.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Bala’dan Uyarı!Önceki Haber

Başkan Bala’dan Uyarı!

Salıpazarı Balık Pazarı Borsa GibiSonraki Haber

Salıpazarı Balık Pazarı Borsa Gibi

Yorum Yazın

19 Yıllık Cinayeti JASAT Çözdü
Tekne Alabora Oldu! 2 Kişinin Cansız Bedeni Bulundu
Ayvacık Yolunda Kaza: Sürücü Yaralandı
Üç Araç Çarpıştı, Yolcu Ağır Yaralandı
Zafer Partisi Bafra İlçe Başkanlığı Hizmete Açıldı
Salıpazarı’nda Er Meydanı Doldu Taştı
Polis Sorusunda Yakalandı!
İYİ Parti’den CHP İl Başkanlığına
Millî İrade İçin Aynı Meydanda Buluştular
Karanlık Gecenin Üzerinden 10 Yıl Geçti
Şehitler Dualarla Anıldı
Zeynep Çam Şampiyon Oldu, Kosova Biletini Kaptı
Başkan Refaettin Karaca’dan 15 Temmuz Mesajı
240 Bin Kadın Mikrokrediyle Kendi İşini Kurdu
Çarşamba Dörtyol’da Can Pazarı! 2’si Ağır 5 Yaralı
Bandırma Vapuru Yeni Yerinde
Fındıkta Çotanaklar Tek Tek Sayılıyor
Salıpazarılı Taekwondocular Samsun’u Salladı
Terme'nin Yüreğine Ateş Düştü
Çarşamba’da 12 Arı Kovanı Çalan Şüpheli Tutuklandı