ÇANAKKALE TARİHE KANLA, ŞANLA YAZILDIĞI YERDİR

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ÇANAKKALE TARİHE KANLA, ŞANLA YAZILDIĞI YERDİR
Abone ol
​​​​​​​İyi Parti Salıpazarı İlçe Başkanı Şakir Şahin, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 106’ıncı yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
mimart

Başkan Şahin yayımladığı mesajında, "Dünya ülkelerinin yarısının tarihi 100 yılı bulmazken, Çanakkale Zaferi’nin 106’ıncı yıldönümü, büyük milletimizin bin yıllara dayanan tarihi içinde bir şereftir. Kutsal vatanımız için canlarını feda eden aziz şehitlerimizin Şehitler Günü’nü onurla yad ettiğimiz bugünde, tarihi şan ve şerefle dolu büyük milletimizin eşine rastlanmayan bir kahramanlık destanı yazarak elde ettiği Çanakkale Zaferi’nin 106’ıncı yıldönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Çanakkale’yi unutmamak, bizim millet olma, bir arada yaşama arzumuzun can suyudur. Şehitlerimizin hatırasını bir bayrak gibi içimizde ve ufkumuzda dimdik yaşatmalıyız. Vatan diye bize emanet edilen bu kutlu coğrafyanın bedelini bir an bile aklımızdan çıkarmamalıyız. Çanakkale, milletimizin büyük millet olduğu gerçeğinin tarihe kanla, şanla yazıldığı yerdir, zamandır.

Bu duygu ve düşüncelerimle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk, şehitlerimiz ve rahmete kavuşmuş olan Çanakkale gazilerimizin aziz ruhları önünde saygıyla eğiliyorum" ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ÜLKE GÜNDEMİNE OTURAN O KADIN KONUŞTUÖnceki Haber

ÜLKE GÜNDEMİNE OTURAN O KADIN KONUŞTU

BAŞKAN ARICI ‘ÇANAKKALE UYANIŞIN İLK IŞIKLARI OLMUŞTUR’Sonraki Haber

BAŞKAN ARICI ‘ÇANAKKALE UYANIŞIN İLK IŞI...

Yorum Yazın

Salıpazarı’nda Emek, Üretim Ve Paylaşım Buluştu
Kalfalı’nın Üreten Elleri Alkış Topladı
Fındık Bahçelerinde Külleme Hastalığı Uyarısı
Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonu!
Süresiz Nafaka Düzenlemesi İptal Edildi
Nefret Diliyle Siyaset Yapılmaz
Salıpazarı’nda Çocuk Oyunları Turnuvası Coşkuyla Tamamlandı
Tekkeköy'den Yürek Yakan Haber
Başarı Tesadüf Değil: Burs Sayısı 52’ye Çıktı
 Salıpazarı Güreş Şölenine Hazırlanıyor
Beton Yol Hizmetine Teşekkür Plaketi
Salıpazarı'nda Pazarlara Mevzuat Ayarı
Kurtlar Çakallara Yem Olmaz!
Salıpazarı’nda Diyaliz Hastalarına Müjde!
Fındıkta Tırpan Şoku! Günlük Yevmiye 7 Bin TL
Burhan Mucur: "Birliğimiz En Büyük Gücümüz"
Bayramlar Ölmedi, Biz İnsanlığımızı Kaybettik!
AK Parti Teşkilatı Bayramda Bir Araya Geldi
Çağlayan’da Kardeşlik Sofrası Kuruldu
Çarşamba-Ayvacık Yolunda Can Pazarı!