ÇAKALLARIN HÜKMÜ, ASLAN AYAĞA KALKANA KADARDIR

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ÇAKALLARIN HÜKMÜ, ASLAN AYAĞA KALKANA KADARDIR
Abone ol
​​​​​​​AK Parti İlkadım İlçe 5. Olağan Kongresi'nde konuşan AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Çakalların Hükmü, Aslan Ayağa Kalkana Kadardır", Biz ülke olarak ayağa kalktık. Her alanda yapılan büyük hizmetlerle, Milli Enerjisiyle, Savunma ve Sanayisiyle ayağa kalkan, dim dik duran bir ülkeyiz. " dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "İlkadım İçin İnandığın Yolda Yürü" sloganıyla gerçekleştirilen AK Parti İlkadım İlçe 5. Olağan Kongresi'ne katılarak burada açıklamalarda bulundu.

Büyükşehir Belediyesi Çok Amaçlı Salonu'nda koronavirüs önlemlerine uyularak yapılan AK Parti İlkadım İlçe 5. Olağan Kongresi'nde teşkilat üyelerine seslenerek mesajlar veren Milletvekili Köktaş, "Kuruluşundan bugüne kadar AK Parti teşkilat kademelerinde görev almış, hizmet etmiş, katkı sağlamış, gönül vermiş kardeşlerime şükranlarımı sunuyor, Ahirete irtihal etmiş kardeşlerimize de Rabbimden rahmet niyaz ediyorum.

Malazgirt Zaferi, Mercidabık Seferi, Büyük taaruz ve 30 Ağustos...

Ağustos ayı Türk tarihinde zaferler ayıdır.

Ecdadımızın bu zaferler için geçmişte zorluklar içinde verdiği istiklal ve istikbal mücadelesindeki ruh, bugünümüze ışık olmakta; Güçlü ve büyük Türkiye hedeflerimize yol göstermektedir.

Bu anlamda sınırlarımız içinde ve dışında ülkemizin ve milletimizin güvenliği için hayatlarını ortaya koyarak görev yapan bütün güvenlik güçlerimize saygı ve selamlarımı sunuyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet ve şükranla yad ediyorum.

AK Parti'mizin kongreleri sadece AK Parti'yi, AK Partilileri ilgilendiren kongreler değildir.

Kongrelerimiz 84 milyon insanımızın yanında, bölgemizi, dünyayı, tüm mazlumları, İslam Alemi'ni yakından ilgilendiren kongrelerdir.

Değerli yol arkadaşlarım, kıymetli katılımcılar; Dünyada söz sahibi olma konumuna gelen Türkiye'yi, küresel bir üretim ve teknoloji üssü hâline dönüştürmekte kararlıyız. Bunun altyapısı son 18 yılda Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, hükümetlerimiz döneminde atılan adımlarla zaten oluşturduk.

Bugün bakın Türkiye, Akdeniz'de, Ege'de, Karadeniz'de hakkı olanı alacaktır. Arama ve sondaj gemilerimiz buralarda çalışmalarını sürdürüyor.

Zaferlerle dolu Ağustos ayının içine bir de müjdemiz daha var. Oda Karadeniz Tuna-1 kuyusunda Fatih Sondaj Gemimiz tarafından keşfedilen 320 milyar metreküp doğalgaz, milli enerji de ülkemiz için yeni bir başlangıcın vesilesi olacaktır. Ülkemize gelir getirecek doğalgaz rezervleri ülkemize ve milletimize hayırlı olsun.

Bütün haklarına rağmen, bazı ülkeler dünyayı ayağa kaldırmak istiyorsa, bu bizim doğru yönde olduğumuzu, doğru işler yaptığımızı anlayabiliriz.

İşimiz zor, ama asla başarılamayacak, asla zafere ulaşılamıyacak işler değil, çünkü "Çakalların Hükmü, Aslan Ayağa Kalkana Kadardır"

Biz ülke olarak ayağa kalktık. Her alanda yapılan büyük hizmetlerle, Milli Enerjisiyle, Savunma ve Sanayisiyle ayağa kalkan, dim dik duran bir ülkeyiz.

Bunun için biz buna ne kadar daha katkı veririz, bunun çalışması içinde olmayız.

Bu anlamda biz, tek vazifemizi Hakk'a ve halka hizmet olarak görüyoruz. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliği ve talimatları doğrultusunda, 2023'e giden süreçte inandığımız büyük ve güçlü Türkiye yolunda hep birlikte yürüyecek, inşallah 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ülkemizi hep birlikte taşıyacağız. Biz, bir olduğumuz, iri olduğumuz, diri olduğumuz, beraber olduğumuz takdirde Allah'ın izniyle hiçbir güç bizi yıkamaz.

Bu duygu ve düşünceler içinde; İlçe başkanlığına seçilen Mücahit Erbin'e ve yeni yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diliyor, Kadim davamız ile milletimize hizmet aracı gördüğümüz siyasetimiz ve onun çatısı olarak kabul ettiğimiz AK Partimizin İlçe kongrelerinin, teşkilatımız, partimiz, şehrimiz, ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını Rabbim'den niyaz ediyor, tüm katılımcıları en kalbi duygularımla, muhabbetle selamlıyorum." diyerek sözlerine son verdi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
SALIPAZARI ZAFER BAYRAMI KUTLANDIÖnceki Haber

SALIPAZARI ZAFER BAYRAMI KUTLANDI

İKİ GRUP ARASINDA SİLAHLI KAVGA! 2 ÖLÜ, 3 YARALISonraki Haber

İKİ GRUP ARASINDA SİLAHLI KAVGA! 2 ÖLÜ,...

Yorum Yazın

Başkan Karaca İlk Nikâhını Kıydı
Muhtarlar Göreve Başladı
Başkan Yardımcılığı’na Hayrettin Akman Getirildi
MHP’de Yeni Başkanlık Divanı Belirlendi
İyi Parti’den Karaca’ya Hayırlı Olsun Ziyareti
Alperenler Salıpazarı’nı Coşturdu
Salıpazarı Yolunda Kaza!
Salıpazarı Meydanda Kucaklaştı
Salıpazarı’nda Kaza! 5 Yaralı
Başkan Karaca’dan Bayram Mesajı “Mesafeleri Kaldıraracağız”
Karaca Göreve Başladı
Salıpazarı’nda Belediye Meclis Üyeleri Belli Oldu
Salıpazarı’nda Karaca Dönemi
YSK Salıpazarı Kararını Açıkladı
Salıpazarı’nda Muhtarlık Yarışı! Hangi Mahallede Kimler Kazandı?
Başkan Halit Doğan Görevi Devraldı
Habersal Gazetesi, Halil Akgül'e Özel Bir Sürpriz Yaptı
Salıpazarı’nda Mahalle Mahalle Seçim Sonuçları
Hüseyin Dündar Mazbatasını Aldı
Seçim Kurulu MHP’nin İtirazı Ret Etti