BULDUĞU PARAYI ZABITA’YA TESLİM ETTİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BULDUĞU PARAYI ZABITA’YA TESLİM ETTİ
Abone ol
İlkadım ilçesinde Aynur Adıgüzel isimli vatandaş kaldırım üstünde bulduğu bir miktar parayı İlkadım Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne teslim etti. Bulunan parayı duyarlı vatandaştan alan zabıta ekipleri kaybettiği parayı Nihat Aslan'a teslim etti.
mimart

İlkadım ilçesi İlyasköy mahallesi ikamet eden ve sokak gezintisi için dışarı çıkan Aynur Adıgüzel isimli vatandaş Gebi Caddesi üzerinde kaldırımın üstünde dağınık halde bulduğu 350 TL tutarındaki parayı sahibine teslim edilmek üzere İlyasköy Polis Karakoluna götürdü. Emniyet yetkililerin bulunan parayı İlkadım Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne teslim etmesi için yönlendirdiği Aynur Adıgüzel bulduğu parayı İlkadım Belediyesi zabıta ekiplerine teslim etmek için Alo 153 hattını aradı. Zabıta merkezine gelen talebe anında değerlendiren zabıta Komiseri Sadettin Tantürk ve Ayşegül Özfalcı Aynur Adıgüzel adlı vatandaştan bulduğu parayı tutanak karşılığında teslim aldı. Üzerindeki bir miktar parasını düştüğünü fark eden Nihat Aslan adlı vatandaş ise hemen İlyasköy Polis Merkezi'ne başvurdu. Bulunan paranın İlkadım zabıta ekiplerinde olduğunu teyit eden  emniyet yetkilerinden aldığı cevap üzerine İlkadım Belediyesi Zabıta Merkez Müdürlüğüne gelen Nihat Aslan, Zabıta Amiri İlyas Tıngır'dan kaybettiği parayı teslim aldı.

"Biz halkımızın can ve mal güvenliğini koruyoruz"

Konu ile ilgili açıklama yapan İlkadım Belediyesi Zabıta Müdürü Şeref Sarı; "Duyarlı vatandaşlarımız zaman zaman ehliyet, nüfus cüzdanı, nakdi para, çanta vb kayıp eşyaları bulup bize teslim ediyorlar. Bizlerde bu bulunan eşyaları tutanakla teslim alıp araştırma yaparak kayıp eşyaları sahiplerini bularak teslim ediyoruz. Aynı şekilde ilçemizde görev yapan ekiplerimizde zaman zaman bu tip olaylarla karşılaşıyor. Bizler halkımızın hem can güvenliğini hem de mal güvenliğini koruyoruz" ifadelerini kullandı.

"Duyarlı vatandaşa ve zabıta ekiplerine teşekkür etti"

Belediye ekipleri tarafından bulunan parasını teslim alan Nihat Aslan, "Parayı yoğunluktan nasıl düşürdüğümü anlamadım. Daha sonra ilerleyen saatlere parayı düşürdüğümü fark ettim. Hemen İlyasköy Polis Karakoluna gittim. Emniyeti yetkililerinin paramın bulunduğu ve İlkadım Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne gitmemi söylediler. Paramın bulunduğuna sevindiğim kadar paramı bulan duyarlı vatandaşımıza ve belediye ekiplerimizin samimiyeti beni çok memnun etti. Bütün Zabıta personeline ilgi ve alakalarından ötürü teşekkür ederim" şeklinde konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ÇARŞAMBA’DA KAZA! 1 kişi yaralandıÖnceki Haber

ÇARŞAMBA’DA KAZA! 1 kişi yaralandı

MHP SALIPAZARI İLÇE BAŞKANI İSTİFA ETTİSonraki Haber

MHP SALIPAZARI İLÇE BAŞKANI İSTİFA ETTİ

Yorum Yazın

19 Yıllık Cinayeti JASAT Çözdü
Tekne Alabora Oldu! 2 Kişinin Cansız Bedeni Bulundu
Ayvacık Yolunda Kaza: Sürücü Yaralandı
Üç Araç Çarpıştı, Yolcu Ağır Yaralandı
Zafer Partisi Bafra İlçe Başkanlığı Hizmete Açıldı
Salıpazarı’nda Er Meydanı Doldu Taştı
Polis Sorusunda Yakalandı!
İYİ Parti’den CHP İl Başkanlığına
Millî İrade İçin Aynı Meydanda Buluştular
Karanlık Gecenin Üzerinden 10 Yıl Geçti
Şehitler Dualarla Anıldı
Zeynep Çam Şampiyon Oldu, Kosova Biletini Kaptı
Başkan Refaettin Karaca’dan 15 Temmuz Mesajı
240 Bin Kadın Mikrokrediyle Kendi İşini Kurdu
Çarşamba Dörtyol’da Can Pazarı! 2’si Ağır 5 Yaralı
Bandırma Vapuru Yeni Yerinde
Fındıkta Çotanaklar Tek Tek Sayılıyor
Salıpazarılı Taekwondocular Samsun’u Salladı
Terme'nin Yüreğine Ateş Düştü
Çarşamba’da 12 Arı Kovanı Çalan Şüpheli Tutuklandı