BAŞKAN KILIÇ'TAN TERME’YE İSTİHDAM PROJESİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BAŞKAN KILIÇ'TAN TERME’YE İSTİHDAM PROJESİ
Abone ol
Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, ilçedeki istihdamı ve alternatif tarım olanaklarını arttırmak için yürüttüğü projelerine bir yenisini ekledi.
mimart

OKA İLE PROTOKOL İMZALANDI

Daha önce Alternatif tarıma destek için 3,5 milyonluk yatırımla Karadeniz Bölgesi'nin ilk ve tek istiridye mantarı kompost tesisini kuran Başkan Kılıç, Sanayi Bakanlığı Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) kapsamında onaylanan 2,5 milyonluk Alternatif Tarım ile İstihdama Katkı Projesi için Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) Genel Sekreteri İbrahim Ethem Şahin'le protokol imzaladı.

AĞIRLIKLI KADIN İSTİHDAMI SAĞLANACAK

Projenin Sanayi Bakanlığı’na yapılan 320 proje arasından seçildiğini dile getiren Başkan Kılıç, "Sanayi Bakanlığı Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) kapsamında onaylanan Alternatif Tarım ile İstihdama Katkı Projesi kapmasında 1.970.000 TL'si hibe toplam 2.500.000 TL yatırım yapılacak. Bu proje ile Karacaköy Mahallemizde 3,5 milyonluk yatırımla tamamladığımız Karadeniz bölgesinin ilk istiridye mantarı kompost tesisini daha verimli hale getirmeyi hedefliyoruz. Proje kapmasında ağırlık kadın istihdamı olmak üzere 15 kişiye istiridye mantarı üretimi için çadır, malzeme ve ekipman desteği verilecek. Mantar üretimi konusunda eğitim verilecek. Bu hibeden yararlanmak isteyen kişiler daha sonra belirlenecek tarihte ön başvuru yapacaklar. Ön başvuru ve şartları yakın zamanda belediyenin sitesinde ve sosyal medya hesaplarımızdan ilan edilecek. İlçemize ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
'MUHTARLAR GÜNÜ' SALIPAZARI’NDA KUTLANDIÖnceki Haber

'MUHTARLAR GÜNÜ' SALIPAZARI’NDA KUTLANDI

BAŞKAN AKGÜL, MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİSonraki Haber

BAŞKAN AKGÜL, MUHTARLARLA BİR ARAYA GELD...

Yorum Yazın

Nefret Diliyle Siyaset Yapılmaz
Salıpazarı’nda Çocuk Oyunları Turnuvası Coşkuyla Tamamlandı
Tekkeköy'den Yürek Yakan Haber
Başarı Tesadüf Değil: Burs Sayısı 52’ye Çıktı
 Salıpazarı Güreş Şölenine Hazırlanıyor
Beton Yol Hizmetine Teşekkür Plaketi
Salıpazarı'nda Pazarlara Mevzuat Ayarı
Kurtlar Çakallara Yem Olmaz!
Salıpazarı’nda Diyaliz Hastalarına Müjde!
Fındıkta Tırpan Şoku! Günlük Yevmiye 7 Bin TL
Burhan Mucur: "Birliğimiz En Büyük Gücümüz"
Bayramlar Ölmedi, Biz İnsanlığımızı Kaybettik!
AK Parti Teşkilatı Bayramda Bir Araya Geldi
Çağlayan’da Kardeşlik Sofrası Kuruldu
Çarşamba-Ayvacık Yolunda Can Pazarı!
Salıpazarı’nda Bayramın Ruhu Meydanda Yaşandı
Siyasette Bazen Gitmeyi Bilmek Gerekir
Ömer Minuz: “Bayramlar Gönülleri Birleştirir”
MHP’li Düzenli’den Birlik Ve Beraberlik Vurgusu
Kaymakam Beyazıt’tan Bayram Mesaisi