
Selin vurduğu Salıpazarı'nda Belediye Başkanı Refaettin Karaca sahada!
Salıpazarı Belediye Başkanı Refaettin Karaca, sel felaketi sonrası yaraların sarılması için gece gündüz sahada olduklarını söyledi.
Salıpazarı Belediye Başkanı Refaettin Karaca, ilçede yaşanan sel felaketinden etkilenen vatandaşları ziyaret ederek taleplerini dinledi.
Geçen hafta sonu yaşanan sel felaketinden en çok etkilenen ilçelerinden biri olan Salıpazarı'nda, olumsuzlukların ortadan kaldırılması için ekipler yoğun mesai yapıyor. Başkan Refaettin Karaca da, zarar gören bölgelerde incelemelerde bulundu, vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.
Başkan Karaca, yaraların bir önce sarılması için gece gündüz sahada olduklarının altını çizdi. Başkan Karaca, 30 mahallede 99 yerleşim alanının etkilendiğini ve 450 kilometre yolun tahrip olduğunu belirterek, Büyükşehir'den yardım talebinde bulunmuştu.
Yorum Yazın