BAŞKAN AKSU’DAN ASGARİ ÜCRET AÇIKLAMASI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BAŞKAN AKSU’DAN ASGARİ ÜCRET AÇIKLAMASI
Abone ol
AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, beraberinde İl Başkan Yardımcıları, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve İlkadım İlçe Başkanı Mücahit Erbin ile birlikte Gümüşhaneliler Dernekler Federasyonu Başkanı Mustafa Seven ve üyelerle kahvaltıda bir araya geldi.
mimart

TEK TEK SELAMLADI, TEŞEKKÜR ETTİ

Salona girişinde herkesi tek tek selamlayan AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, bir arada olmaktan son derece mutlu olduklarını belirtirken Gümüşhaneliler Dernekler Federasyonu Başkanı Mustafa Seven ve üyelerine teşekkür etti.

Başkan Aksu, hemşehri derneklerine ve STK'lara ziyaretlerinin devam edeceğini söyledi. 

2023 HEDEFLERİNE KARARLILIKLA YÜRÜYORUZ

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki Türkiye'nin, yapılan hizmetlerle daha da güçlendiğini ve büyüdüğünü, dünyada da sözü dinlenen ülke konumuna geldiğini vurgulayan Başkan Aksu,son bir buçuk yıldır AK Parti ailemize sadece Samsun'da 60 bin vatandaşımız daha katılarak üye oldu. Sipariş anketler ile oy oranımızı düşük göstermeye çalışanlar ve sipariş anket verenler avuçlarını yalasınlar. Yolumuza daha güçlenerek devam ediyoruz. Çünkü AK Parti iktidarı milletin iktidarıdır. Yirmi yıldır bu gerekçe ile oy oranımız yükselerek devam etti .2023 yılında da tarihi rekor oy ile yolumuza devam edeceğiz. Millete hizmet yolunda hız kesmedik. 2023 hedeflerimize kararlılıkla ve inançla yürüyoruz. Çalışmalarımıza gece gündüz devam ediyoruz" dedi.

ASGARİ ÜCRET AÇIKLAMASI

AK Parti'nin milletin yüzünü güldüren hizmetlerine devam edeceğine dikkat çeken Başkan Aksu, "Yapılacak çalışmalar neticesinde asgari ücrette milletimizin yüzünü güldürecek, alım gücünü artıracak bir rakam ortaya çıkacağına inanıyorum. Aynı şekilde emekli maaşları ile ilgilide çalışmalar devam ediyor. Biz milletimizin daima yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Elhamdülillah milletimizde hizmetlerimizi görüyor" diye konuştu.

LÜTFÜ TÜRKKAN'A TEPKİ 

Kahvaltı programında söz alan üyeler, şehit ailesine küfreden ve grup başkanvekilliği görevinden alınan  İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkkan'a tepki gösterdiler ve kınadılar.

CEVİZ OYUNU OYNADI

Daha sonra Gümüşhane Köse İlçesi Kabaktepe Kültür ve Yardımlaşma Derneği'ni ziyaret eden Başkan Ersan Aksu, burada dernek başkanı Mustafa Kul ile birlikte yöreye özgü ceviz oyunu oynadı. Aksu, daha sonra yapılacağı belirtilen turnuvaya da katılma sözü verdi.

ESNAF VE VATANDAŞLARLA SOHBET

Başkan Aksu, Gümüşhaneliler Dernekler Federasyonu üyeleri ile bir araya gelmeden önce İlkadım İlçe Başkanı Mücahit Erbin ile birlikte esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
UYUŞTURUCU MADDE TİCARERİNDEN TUTUKLANDI!Önceki Haber

UYUŞTURUCU MADDE TİCARERİNDEN TUTUKLANDI...

CESEDİ FINDIK BAHÇESİNDE BULUNDU!Sonraki Haber

CESEDİ FINDIK BAHÇESİNDE BULUNDU!

Yorum Yazın

Zafer Partisi Bafra İlçe Başkanlığı Hizmete Açıldı
Salıpazarı’nda Er Meydanı Doldu Taştı
Polis Sorusunda Yakalandı!
İYİ Parti’den CHP İl Başkanlığına
Millî İrade İçin Aynı Meydanda Buluştular
Karanlık Gecenin Üzerinden 10 Yıl Geçti
Şehitler Dualarla Anıldı
Zeynep Çam Şampiyon Oldu, Kosova Biletini Kaptı
Başkan Refaettin Karaca’dan 15 Temmuz Mesajı
240 Bin Kadın Mikrokrediyle Kendi İşini Kurdu
Çarşamba Dörtyol’da Can Pazarı! 2’si Ağır 5 Yaralı
Bandırma Vapuru Yeni Yerinde
Fındıkta Çotanaklar Tek Tek Sayılıyor
Salıpazarılı Taekwondocular Samsun’u Salladı
Terme'nin Yüreğine Ateş Düştü
Çarşamba’da 12 Arı Kovanı Çalan Şüpheli Tutuklandı
Çarşamba’da 30 Bin Mersin Balığı Suya Salındı
LGS Sonuçları Açıklandı
Salıpazarı’nda Kırsal Altyapı Çalışmaları Sürüyor
Türkiye’de Bir İlk:  Atık Su Çamurları Enerjiye Dönüşecek