BAŞKAN ADEM OSMA’DAN ÇARPICI KREDİ AÇIKLAMASI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BAŞKAN ADEM OSMA’DAN ÇARPICI KREDİ AÇIKLAMASI
Abone ol
​​​​​​​Salıpazarı Esnaf ve Sanatkar Odası Başkanı Adem Osma 75 bin TL faizsi KOSGEB kredisi ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.
mimart

KOSGEB'in yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle zarar gören imalat sektöründeki işletmelerle 2017 ve sonrasında kurulan teknoloji tabanlı start-up'lar için başlattığı destek programına başvurular bugün başladı.

SALIPAZARI’NDA BÖYLE ESNAF YOK

KOSGEB tarafından verilecek olan 75 bin TL faizsiz kredinin detayları orta çıkınca Salıpazarı Esnaf ve Sanatkar Odası Başkanı Adem Osma sosyal medya hesabından yazılı bir açıklama yaptı. Başkan Osma “75.000 TL faizsiz kredi için arayan arkadaşlar lütfen bu yazıyı okuyun. Maalesef Salıpazarı’nda bu krediyi alacak esnaf yok” dedi.

SADECE 130 BİN İŞLETME YARARLANACAK

Sadece 130 bin işletmenin programdan yararlanacağı söyleyen Başkan Osma, "Genel çerçevesi kapsamında gelir kaybına uğramış ancak istihdamını koruyanlara yönelik bir destek. Bu destek imalat sektörünü kapsıyor. Başvurular bugün başlıyor ve 21 Mayıs'a kadar devam edecek. KOSGEB’in bu destek kredisinin şartlarına baktığımızda Salıpazarı İlçemizde bu kriterlere uyan hiçbir esnafımız bulunmamaktadır. Yani bu krediden Salıpazarı esnafımıza fayda yok. Kimse bu krediye bel bağlamasın"dedi.

 

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
USTA TFF 1.LİGDE YAŞANANLARI MECLİSE TAŞIDI! BAKAN SOYLUYA SORDUÖnceki Haber

USTA TFF 1.LİGDE YAŞANANLARI MECLİSE TAŞ...

ÇARŞAMBA EMNİYETİ GÖZ AÇTIRMIYOR! Sonraki Haber

ÇARŞAMBA EMNİYETİ GÖZ AÇTIRMIYOR! 

Yorum Yazın

Zafer Partisi Bafra İlçe Başkanlığı Hizmete Açıldı
Salıpazarı’nda Er Meydanı Doldu Taştı
Polis Sorusunda Yakalandı!
İYİ Parti’den CHP İl Başkanlığına
Millî İrade İçin Aynı Meydanda Buluştular
Karanlık Gecenin Üzerinden 10 Yıl Geçti
Şehitler Dualarla Anıldı
Zeynep Çam Şampiyon Oldu, Kosova Biletini Kaptı
Başkan Refaettin Karaca’dan 15 Temmuz Mesajı
240 Bin Kadın Mikrokrediyle Kendi İşini Kurdu
Çarşamba Dörtyol’da Can Pazarı! 2’si Ağır 5 Yaralı
Bandırma Vapuru Yeni Yerinde
Fındıkta Çotanaklar Tek Tek Sayılıyor
Salıpazarılı Taekwondocular Samsun’u Salladı
Terme'nin Yüreğine Ateş Düştü
Çarşamba’da 12 Arı Kovanı Çalan Şüpheli Tutuklandı
Çarşamba’da 30 Bin Mersin Balığı Suya Salındı
LGS Sonuçları Açıklandı
Salıpazarı’nda Kırsal Altyapı Çalışmaları Sürüyor
Türkiye’de Bir İlk:  Atık Su Çamurları Enerjiye Dönüşecek