Bafra Kaymakamı Şaşırttı! Böylesi Ne Görüldü, Ne Duyuldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bafra Kaymakamı Şaşırttı! Böylesi Ne Görüldü, Ne Duyuldu
Abone ol
Samsun’un Bafra İlçesi’nde Kaymakam Ertürkmen, kamu çalışanlarından AFAD’a yapılan yardımların dekontlarını göndermelerini istedi.
mimart

Samsun‘un Bafra İlçesi’nde Kaymakam Cevdet Ertürkmen’in, kamu çalışanlarının Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, kısaca AFAD’a yaptıkları yardımların liste halinde kaymakamlığa gönderilmesini istemesi şok etkisi yarattı.

‘YARDIM DEKONTLARINI BANA GÖNDERİN’
Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Bafra’daki tüm kamu kurum ve kuruluşlarına gönderdiği yazı ile Kahramanmaraş deprem sebebi ile afetzede vatandaşlar için açılan AFAD yardım hesaplarına yatırılan nakdi yardım dekontlarının liste halinde Bafra Kaymakamlığına gönderilmesini istedi.

‘BÖYLESİ NE GÖRÜLDÜ, NE DUYULDU’
Kaymakamın bu uygulamasının duyulmasıyla birlikte tepkiler de çığ gibi büyüdü. Olay, CHP Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu’nun resmi twitter hesabından konuyu duyurmasıyla birlikte Türkiye gündemine oturdu. Büyük tepkiye yol açan Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen’in bu uygulaması üzerine, “Türkiye Cumhuriyeti Devleti nereye doğru gidiyor? Kamu çalışanlarına yönelik bir çok ağır ve despot uygulama gördük ama böylesine ilk kez şahit oluyoruz. Bunun adı resmen baskı ve mobingdir. Bafra Kaymakamı ne yapmak istiyor?” şeklinde yorumlar yapıldı.

MİLLETVEKİLİ HANCIOĞLU GÜNDEME TAŞIDI
Yardım dekontlarını mobbing ve fişleme olarak değerlendirerek konuşu resmi twitter hesabından kamuoyu gündemine taşıyan CHP Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, “Yaşadığımız bu büyük felaket sonrasında, insan olan, vicdanı olan herkes, zaten imkanı oranında, gücü oranında seferber olmuş durumda! Hal böyle iken kamu çalışanlarına, AFAD hesaplarına nakdi yardım yapmaları için baskı kurmak, zorla dekont istemek ‘mobbing’dir, fişlemedir!” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Salıpazarı MHP’de Bircan DönemiÖnceki Haber

Salıpazarı MHP’de Bircan Dönemi

ORTAK YAYIN SAATİ VE KANALI TÜRKİYE TEK YÜREK KAMPANYASI ORTAK YAYIN kanalları, sunucuları kimler, saat kaçta, ne kadar sürecek? HABERSAL'DA CANLI YAYINLANACAKSonraki Haber

ORTAK YAYIN SAATİ VE KANALI TÜRKİYE TEK...

Yorum Yazın

Başarı Tesadüf Değil: Burs Sayısı 52’ye Çıktı
 Salıpazarı Güreş Şölenine Hazırlanıyor
Beton Yol Hizmetine Teşekkür Plaketi
Salıpazarı'nda Pazarlara Mevzuat Ayarı
Kurtlar Çakallara Yem Olmaz!
Salıpazarı’nda Diyaliz Hastalarına Müjde!
Fındıkta Tırpan Şoku! Günlük Yevmiye 7 Bin TL
Burhan Mucur: "Birliğimiz En Büyük Gücümüz"
Bayramlar Ölmedi, Biz İnsanlığımızı Kaybettik!
AK Parti Teşkilatı Bayramda Bir Araya Geldi
Çağlayan’da Kardeşlik Sofrası Kuruldu
Çarşamba-Ayvacık Yolunda Can Pazarı!
Salıpazarı’nda Bayramın Ruhu Meydanda Yaşandı
Siyasette Bazen Gitmeyi Bilmek Gerekir
Ömer Minuz: “Bayramlar Gönülleri Birleştirir”
MHP’li Düzenli’den Birlik Ve Beraberlik Vurgusu
Kaymakam Beyazıt’tan Bayram Mesaisi
Başkan Karaca’dan Kurban Bayramı Mesajı
Salıpazarı’nda Göçük: 1 Kişi Hayatını Kaybetti
Salıpazarı’nda Tarım Ve Hayvancılık Toplantısı