
Salıpazarı Esnaf ve Sanatkar Odası Başkanı Adem Osma Başkan Topaloğlu’na teşekkür etti.

Salıpazarı Esnaf ve Sanatkar Odası Başkanı Adem Osma Başkan Topaloğlu’na teşekkür etti.
19 Mayıs Belediye Meclisi’nin Haziran ayı oturumunda ilçe genelindeki yüzlerce küçük esnafı mutlu edecek bir karara imza atılmıştı.
19 Mayıs’da bundan böyle süpermarketler kolay kolay açılamayacak. 19 Mayıs’da, yerel esnafın çıkarlarını koruyacak olan adımı 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu attı.
19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu’nun önerisi doğrultusunda, 19 Mayıs Belediyesi Haziran ayı meclis toplantısında, ilçede süper marketlere kısıtlama getirildi.
YERİNDE VE İSABETLİ BİR KARAR.
Samsun'da 19 Mayıs Belediye Meclisinin aldığı kararın yerinde ve isabetli olduğunu dile getiren Salıpazarı Esnaf ve Sanatkar Odası Başkanı Adem Osma “19 Mayıs Belediye Başkanı Sayın Osman Topaloğlu ve Meclis Üyelerini tebrik ediyorum. Küçük esnafın ayakta kalabilmesi ve korunması için alınan bu karar bizim gibi küçük ilçelere de örnek olmalıdır. Salıpazarı,Ayvacık ve Asarcık gibi ilçelerde esnafımız zaten zor durumda. Büyük süper marketlerle rekabet edecek güçleri zaten yok.Yerel yönetimler küçük esnafımızı, mahalle bakkallarımızı bu güçlere ezdirmemelidir.”dedi.
























Yorum Yazın