Aday Adaylığı Başvuruları Başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aday Adaylığı Başvuruları Başladı
Abone ol
AK Parti Samsun İl Başkanlığı Seçim İşleri Başkanı Av. Emrecan Sohum, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri öncesi aday adaylığı başvurularının bugün başladığını söyledi.
mimart

Belediye Başkanlığı Aday adaylığı başvurularının 17 Kasım'da sona ereceğini Meclis Üyesi Aday Adaylığı başvurularının ise 3 Aralık’a kadar devam edeceğini vurgulayan Emrecan Sohum, "Başvurular dijital ortamda alınacak. Aday adaylığı başvurusu yapmak isteyen kişiler ön başvurusunu istediği yerden yapabilecek. Aday formunun ıslak imzalı şekilde ekleriyle birlikte bize gelmesi gerekiyor. 17 Kasım'da sona erecek olan başvuruların ardından temayül yoklaması sürecine geçeceğiz. Tüm illerde olduğu gibi Samsun'da da temayül yoklaması 19 Kasım Pazar günü elektronik ortamda aynı anda yapılacak" dedi.

AK Parti olarak başvuru aidatı yerine bağış almaya karar verildiğini vurgulayan Sohum, "Büyükşehir belediye başkan adaylarımızdan 50 bin TL, ilçe belediye başkan adaylarımızdan 20 bin TL, meclis üyelerimizden ise 10 bin TL bağış almak suretiyle aday müracaatlarını kabul edeeceğiz. Bağışlar, AFAD aracılığı ile Gazze’li kardeşlerimize ulaştırılacak" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde mahalli idareler seçimlerinden AK Parti ve Cumhur İttifakı'nın zaferle ayrılacağını belirten Sohum, sözlerinin devamında şu ifadelere yer verdi; "AK belediyeler milletimize aşkla hizmet ediyor. Halka hizmet Hakk'a hizmettir anlayışıyla yolumuza devam ediyoruz. Mart ayındaki seçimlerde de milletimiz yine bizlere büyük desteğini gösterecektir."

 

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
CHP’li Başkanlar Samsun’a GeliyorÖnceki Haber

CHP’li Başkanlar Samsun’a Geliyor

Ülkü-Tek Başkanı İlyas Aydın Annesini KaybettiSonraki Haber

Ülkü-Tek Başkanı İlyas Aydın Annesini Ka...

Yorum Yazın

Salıpazarı’nda Emek, Üretim Ve Paylaşım Buluştu
Kalfalı’nın Üreten Elleri Alkış Topladı
Fındık Bahçelerinde Külleme Hastalığı Uyarısı
Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonu!
Süresiz Nafaka Düzenlemesi İptal Edildi
Nefret Diliyle Siyaset Yapılmaz
Salıpazarı’nda Çocuk Oyunları Turnuvası Coşkuyla Tamamlandı
Tekkeköy'den Yürek Yakan Haber
Başarı Tesadüf Değil: Burs Sayısı 52’ye Çıktı
 Salıpazarı Güreş Şölenine Hazırlanıyor
Beton Yol Hizmetine Teşekkür Plaketi
Salıpazarı'nda Pazarlara Mevzuat Ayarı
Kurtlar Çakallara Yem Olmaz!
Salıpazarı’nda Diyaliz Hastalarına Müjde!
Fındıkta Tırpan Şoku! Günlük Yevmiye 7 Bin TL
Burhan Mucur: "Birliğimiz En Büyük Gücümüz"
Bayramlar Ölmedi, Biz İnsanlığımızı Kaybettik!
AK Parti Teşkilatı Bayramda Bir Araya Geldi
Çağlayan’da Kardeşlik Sofrası Kuruldu
Çarşamba-Ayvacık Yolunda Can Pazarı!