50 metre için 4 kilometre gidiyorlar!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
50 metre için 4 kilometre gidiyorlar!
Abone ol
Çarşamba Cumhuriyet Mahallesi sakinleri mahallelerine giriş yolu yapılmasını istiyorlar.
mimart

Çarşamba Sanayi Sitesi’ndeki kavşaktan mahallelerine giden yolun ters yönde kalması nedeniyle 2 kilometre ileriden dönerek gelmek zorunda kaldıklarını dile getiren mahalle halkı, 2 kilometre ileriden dönmelerinin yerine sanayi sitesi kavşağından mahallelerine bir yol açılması ile sorunlarının giderileceğini dile getiriyorlar.

"YILLARDIR BU SORUNU YAŞIYORUZ"

Mahalle sakinleri adına açıklama yapan Ahmet Soycan, “Yıllardır mahallemize giriş yolu ile alakalı her yere başvurduk. Belediyemize gidiyoruz karayollarına yönlendiriyorlar, karayollarına gidiyoruz kendilerinin bakmadığını söylüyorlar. Yıllardır bu yol sorununu yaşıyoruz. 2 kilometre ileriden döndüğümüz takdirde mahallemize giren yola ulaşabiliyoruz. Gidiş-geliş 4 kilometre gitmektense Çarşamba Sanayi Sitesi kavşağında bulunan ancak tek yön olan yola bir giriş verilmesi durumunda sorunumuz zaten çözülecek.

"BAŞKANIN BU YOLA EL ATMASINI İSTİYORUZ"

Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Dündar mahallemizin yollarını yaptı ve mahallemizi yaşanacak bir hale getirdi. Biz başkanımızın bu yolumuza da el atmasını ve binlerce kişinin yaşadığı bu mahallenin yol sorununu gidermesini istiyoruz. Çünkü insanlar 2 kilometre ileriden dönmektense ters yönden gidiyorlar bu da kazalara davetiye çıkarıyor. Biz bir can kaybı olmadan, bu yoldan dolayı kan akmadan bu sorunun giderilmesini mahalle halkı olarak istiyoruz” diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
SU KANALINA DEVRİLDİ : 2 yaralıÖnceki Haber

SU KANALINA DEVRİLDİ : 2 yaralı

“BU ÜLKE KOLAY KAZANILMADI”Sonraki Haber

“BU ÜLKE KOLAY KAZANILMADI”

Yorum Yazın

Fındık Bahçelerinde Külleme Hastalığı Uyarısı
Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonu!
Süresiz Nafaka Düzenlemesi İptal Edildi
Nefret Diliyle Siyaset Yapılmaz
Salıpazarı’nda Çocuk Oyunları Turnuvası Coşkuyla Tamamlandı
Tekkeköy'den Yürek Yakan Haber
Başarı Tesadüf Değil: Burs Sayısı 52’ye Çıktı
 Salıpazarı Güreş Şölenine Hazırlanıyor
Beton Yol Hizmetine Teşekkür Plaketi
Salıpazarı'nda Pazarlara Mevzuat Ayarı
Kurtlar Çakallara Yem Olmaz!
Salıpazarı’nda Diyaliz Hastalarına Müjde!
Fındıkta Tırpan Şoku! Günlük Yevmiye 7 Bin TL
Burhan Mucur: "Birliğimiz En Büyük Gücümüz"
Bayramlar Ölmedi, Biz İnsanlığımızı Kaybettik!
AK Parti Teşkilatı Bayramda Bir Araya Geldi
Çağlayan’da Kardeşlik Sofrası Kuruldu
Çarşamba-Ayvacık Yolunda Can Pazarı!
Salıpazarı’nda Bayramın Ruhu Meydanda Yaşandı
Siyasette Bazen Gitmeyi Bilmek Gerekir